«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ!»

Μια μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Κατσίβελης στην κρατική τηλεόραση, μετά τις νίκες του ΠΑΟΚ, επί της Ορλαντίνα και του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γκαρντ του ΠΑΟΚ:

Για την παρουσία των σκαόυτερ των NBA στο Παλατάκι:

«Δεν το είχαμε στο μυαλό μας, είναι κάτι πολύ θετικό για τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα, το γεγονός ότι πολλές ομάδες από το NBA, ενδιαφέρονται για αυτούς. Είναι σημαντικό και για την διοργάνωση και για τις ομάδες, που αγωνίζονται με πολλούς Έλληνες παίκτες, το οποίο είναι μια παρακαταθήκη για το ελληνικό μπάσκετ.»

Για την υπόθεση πρόκριση στον όμιλο του ΠΑΟΚ:

«Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα το παλεύουμε. Είναι στο χέρι μας να κερδίζουμε τα ματς και να πάρουμε την πρόκριση. Το παιχνίδι με την Σαλόν είναι πολύ σημαντικό, αλλά όλα από εδώ και πέρα είναι τελικοί.»

Για το «βατό» πρόγραμμα που ακολουθεί:

“Σίγουρα μας ευνοεί. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας και είναι ευκαιρία να πάρουμε κάποιες μαζεμένες νίκες.»

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα:

«Δεν κυνηγάμε απαραίτητα τη 4άδα. Κυνηγάμε να παίξουμε ωραίο μπάσκετ, να πάρουμε αποτελέσματα και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο.»

Για την περίοδο της καριέρας του που διανύει τώρα:

“Αισθάνομαι πιο έτοιμος από πότε και στο σώμα μου, αλλά και από τις εμπειρίες που έχω πάρει. Είμαι σε πολύ καλή ηλικία και θα ήθελα να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου.»

Για την παρουσία του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Με τον κόουτς είχαμε μια άριστη συνεργασία από πέρυσι στην Αστάνα. Απολαμβάνω το μπάσκετ και αυτί βγαίνει προς τα έξω μεσώ των εμφανίσεων μου.»

Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να βελτιωθεί κι άλλο:

“Όλα ξεκινάνε από την δουλειά και αυτή είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Έχουμε όλοι όρεξη. Αυτό και κάποιες μεγάλες νίκες θα μας δώσει αυτοπεποίθηση.”

Για τον Γκος:

“Είναι έμπειρος παίκτης. Έχει φανεί πόσο μας βοήθησε. Έφερε κάτι στην ομάδα που δεν υπήρχε. Όντας ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης είναι ηγέτης και στο παρκέ και στα αποδυτήρια.»

Για τον Τζάκσον:

“Είναι πολύ καλός παίκτης. Περιμένουμε να εξοικειωθεί με την ομάδα και να δώσει περισσότερα στην ομάδα με τον καιρό.»

Για τον λίγο κόσμο στο Παλατάκι:

“Πιστεύω ότι ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο από μεγάλες νίκες και από τίτλους. Αυτό δεν το έχει η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Εμείς προσπαθούμε να δώσουμε μεγάλες χάρες και λόγους για να έρθει στο γήπεδο. Η ομάδα φέτος βασίζεται σε νεαρούς Έλληνες παίκτες. Είναι κάτι καινούριο που χτίζεται. Μεσώ αυτού προσπαθούμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο.»

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ:

“Το κλίμα που επικρατεί γύρω από την ομάδα του ΠΑΟΚ, είναι σε ψηλό επίπεδο. Όλοι οι εργαζόμενοι σου προσφέρουν τα πάντα για να είσαι αφοσιωμένος στο μπάσκετ. Πραγματικά θα ήθελα να παραμείνω εδώ.»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!