Ας μην ξεχνάμε ποιος είναι ο στόχος!

Η αυγή του νέου χρόνου, βρήκε τον ΠΑΟΚ «χτυπημένο» από μεταγραφικό… πυρετό. Οι κινήσεις για την προσθήκη των Αζεβέδο – Μολέδο (και όχι μόνο) στο ρόστερ της ομάδας, δικαίως δημιουργούν ενθουσιασμό. Με δεδομένο μάλιστα ότι, η ενίσχυση τόσο στο αριστερό άκρο όσο και στο κέντρο της άμυνας, ήταν επιτακτική ανάγκη, ο ενθουσιασμός μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

 

Η προσθήκη των δυο παικτών και το ενδεχόμενο μιας ακόμα κίνησης, προκαλούν τεράστιο ενδιαφέρον, όχι μόνο για τους φιλάθλους του Δικεφάλου αλλά και για τους αντιπάλους που αντιλαμβάνονται το μέγεθος του ΠΑΟΚ, σε όλους τους τομείς. Η αλήθεια είναι πως οι αντίπαλοι, εντυπωσιάζονται το ίδιο με τους φιλάθλους του Δικεφάλου.

 

Σε μια εποχή που ο Παναθηναικός διαλύεται, στον Ολυμπιακό έχασαν την μπάλα στο θέμα προπονητή (δείγμα της δύσκολης κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει) και η ΑΕΚ κινείται σε ρηχά νερά στο μεταγραφικό τομέα, ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, δεν διστάζει να κάνει ότι κρίνει απαραίτητο για να παρουσιάσει ένα σύνολο απολύτως πλήρες στο δεύτερο μισό της χρονιάς, με στόχο τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο.

 

Δεν σκοπεύω να ανακόψω τον ενθουσιασμό. Αισθάνομαι όμως ότι, οφείλω να θυμίσω ότι οι στόχοι επιτυγχάνονται όταν μια ομάδα μένει προσηλωμένη σ΄ αυτούς. Θεωρώ πως πέρα από τις μεταγραφές, ο ασπρόμαυρος οργανισμός οφείλει να μείνει συγκεντρωμένος στους 14 «τελικούς» που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

 

Ο τίτλος δεν θα έρθει στην Τούμπα λόγω των χειμερινών –ευπρόσδεκτων- μεταγραφών αλλά με σωστή προσέγγιση από το σύνολο του ασπρόμαυρου οργανισμού. Τι εννοώ; Η απόλυτη συγκέντρωση παικτών, τεχνικής ηγεσίας, διοίκησης και φιλάθλων, θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όπως έγραψα και σε προηγούμενες εκδόσεις, η συσπείρωση και η απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο, θα οδηγήσουν την ομάδα στην κορυφή.

 

Ο β΄ γύρος θα είναι… πόλεμος. Κάθε παιχνίδι, είναι και μια παγίδα για τον ΠΑΟΚ. Οι αντίπαλοι του δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, παρακολουθώντας την πορεία του Δικεφάλου προς την κορυφή. Με χαροποιεί η διαπίστωση ότι, στην Τούμπα γνωρίζουν καλά τι τους περιμένει μέχρι τον Μάιο και προετοιμάζονται.

 

Ο δρόμος προς τον τίτλο δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ας το έχουμε αυτό όλοι στο μυαλό μας. Όχι, στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Η κατάκτηση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ, θα προκαλέσει τεράστια εσωστρέφεια στους αντιπάλους του. Στην ιδέα και μόνο  ότι, θα βρεθούν απολογούμενοι απέναντι στους φιλάθλους τους, πανικοβάλλονται. Φανταστείτε λοιπόν μέχρι ποιού σημείου μπορούν να φτάσουν για να «φρενάρουν» τον ΠΑΟΚ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!