Τα… κουτσοκαταφέρνει ο ΠΑΟΚ!

Δεν έχουμε φτάσει στα μισά της μεταγραφικής περιόδου και ο ΠΑΟΚ ήδη εμφανίζεται με ενισχυμένο ρόστερ. Και, πιθανότατα, ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις του.

Είδες φίλε μου πρόοδο ο ΠΑΟΚ; Είδες εξέλιξη; Κουτσά – στραβά, την κάνει την δουλειά του στις μεταγραφές. Πριν συμπληρωθεί το μισό της μεταγραφικής περιόδου, εξασφάλισε δυο παίκτες, ακριβώς εκεί που «πονούσε».

Αποτελούσε προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, μετά τη φυγόπονη τοποθέτηση του Λέοβατς. Εντοπίστηκε ο Αζεβέδο και με συνοπτικές διαδικασίες προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας.

Η απόφαση να διακοπεί η συνεργασία (δανεισμός) με τον Σαμπράνο, ανάγκασε τον προπονητή να ζητήσει την προσθήκη κεντρικού αμυντικού. Ο Μολέδο από καιρό αποτελούσε στόχο του ΠΑΟΚ και παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, προστέθηκε κι αυτός στο ρόστερ της ομάδας.

Η υπόθεση του Βραζιλιάνου είναι πολύπλοκη, θα βρεθεί όμως τρόπος μέχρι το καλοκαίρι να ξεπεραστούν τα εμπόδια για να εξαντλήσει ο Μολέδο το συμβόλαιο των 2,5 ετών που του πρότεινε ο ΠΑΟΚ. Το προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ είναι ένα θέμα που με λεπτούς χειρισμούς από την ΠΑΕ –και την εξασφαλισμένη συγκατάθεση του παίκτη- θα λυθεί προς όφελος του Δικεφάλου μέχρι το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!