Τα… κουτσοκαταφέρνει ο ΠΑΟΚ!

Δεν έχουμε φτάσει στα μισά της μεταγραφικής περιόδου και ο ΠΑΟΚ ήδη εμφανίζεται με ενισχυμένο ρόστερ. Και, πιθανότατα, ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις του.

Είδες φίλε μου πρόοδο ο ΠΑΟΚ; Είδες εξέλιξη; Κουτσά – στραβά, την κάνει την δουλειά του στις μεταγραφές. Πριν συμπληρωθεί το μισό της μεταγραφικής περιόδου, εξασφάλισε δυο παίκτες, ακριβώς εκεί που «πονούσε».

Αποτελούσε προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, μετά τη φυγόπονη τοποθέτηση του Λέοβατς. Εντοπίστηκε ο Αζεβέδο και με συνοπτικές διαδικασίες προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας.

Η απόφαση να διακοπεί η συνεργασία (δανεισμός) με τον Σαμπράνο, ανάγκασε τον προπονητή να ζητήσει την προσθήκη κεντρικού αμυντικού. Ο Μολέδο από καιρό αποτελούσε στόχο του ΠΑΟΚ και παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, προστέθηκε κι αυτός στο ρόστερ της ομάδας.

Η υπόθεση του Βραζιλιάνου είναι πολύπλοκη, θα βρεθεί όμως τρόπος μέχρι το καλοκαίρι να ξεπεραστούν τα εμπόδια για να εξαντλήσει ο Μολέδο το συμβόλαιο των 2,5 ετών που του πρότεινε ο ΠΑΟΚ. Το προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ είναι ένα θέμα που με λεπτούς χειρισμούς από την ΠΑΕ –και την εξασφαλισμένη συγκατάθεση του παίκτη- θα λυθεί προς όφελος του Δικεφάλου μέχρι το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


 • MEGALOSPAOK

  Ποια ακριβώς είναι η ενίσχυση τον Γενάρη? Την Κυριακή παίζουμε τον τρίτο αγώνα μέσα στην μεταγραφική περίοδο και οι παίκτες είναι οι ίδιοι που υπήρχαν προ μεταγραφικής περιόδου. Πραγματική ενίσχυση θα ήταν, αν θα μπορούσαν να παίξουν παίκτες από την πρώτη μέρα των μεταγραφών. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν γκρινιάζω. Αναφέρω γεγονότα. Απλά να γράφετε κάτι που ισχύει. Οι βασικοί μας αντίπαλοι έχουν ενισχυθεί με παίκτες οι οποίοι είναι έτοιμοι και παίζουν. Στον ΠΑΟΚ προς το παρών, δεν υπάρχει ενίσχυση.

 • Elias

  Στεναχωριέμαι να βλέπω τέτοια άρθρα από το Βασιλόπουλο γιατί τον έχω για πιο ρεαλιστή. Δεν είναι και τόσο μεγάλη επιτυχία να πάρεις κάποιον που ήταν καλός πρόπερσι και πέρασε 14μηνο τραυματισμό και κάποιον που το μυαλό του είναι ήδη στο πως θα γυρίσει στην πατρίδα του το καλοκαίρι. Όλοι στο γήπεδο κρίνονται βέβαια, αλλά στα χαρτιά δεν μιλάμε για κινήσεις που θα σου δώσουν αβαντάζ απέναντι στους αντιπάλους σου για να κάνουμε ρεπορτάζ σε ειρωνικό ύφος για την μεγάλη επιτυχία των μεταγραφών. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για αντικαταστάσεις και όχι προσθήκες. Ο Moledo είναι αντι-Zambrano και ο Azevedo αντι-Leovac/Leveque. Ο ίδιος ο Azevedo δε, δήλωσε ότι θέλει 2 βδομάδες για να είναι έτοιμος και υποτίθεται ότι θα ερχόταν αριστερό μπακ έτοιμο από το Δεκέμβρη. Η ομάδα θέλει ακόμα αμυντικό χαφ και αναπληρωματικό επιθετικό. Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση πλήρεις. Λίγο χαμηλά τη μπάλα και αν πάνε όλα καλά, τότε να αρχίσουμε να πανηγυρίζουμε. Διαβάζω κάτι άρθρα και σχόλια για Moledo και νομίζω ότι έκλεισε ο Thiago Silva.

 • pablogarcia

  Δεν μας είπες τίποτα σπουδαίο !
  Αλλωστε οι περισσότεροι επέσαν πάλι εξω στις εκτιμήσεις τους !
  Χύθηκε απλετο μελάνι σε όλα τα sites της πόλης και των Αθηνών !
  Ποιός δεν θυμάται σχεδόν απο το καλοκαίρι ειχατε προεξοφλήσει χειρότερη ομάδα δεν υπάρχει
  φέτος αλλη απο τον Ολυμπιακό !
  Τι να λέμε τώρα λοιπόν !
  Ο χειρότερος δλδ στην ιστορία του Ολυμπιακός βρίσκεται πρώτος στο ξεκίνημα του Β’ γύρου
  και κάποιοι εχουν εξαφανισθεί !
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ !