Ο ΠΑΟΚ που νίκησε τον… ΠΑΟΚ

Αν μετά τις ήττες του ΠΑΟΚ από Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Αθήνα τον Νοέμβριο υποστήριζες ότι, ο Δικέφαλος θα ήταν 1ος μετά την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής, με 2 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ και 9 από τον Ολυμπιακό, οι περισσότεροι θα σε… αμφισβητούσαν. Για να μην γράψω τίποτε χειρότερο. Γράφει ο Κώστας Βασιλόπουλος.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε μέχρι το βράδυ της Δευτέρας και το παιχνίδι με την Λάρισα, ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα για να αντεπιτεθεί και με ένα εκπληκτικό σερί, να οδηγεί σήμερα την κούρσα του πρωταθλήματος.

Ο… ξεγραμμένος και προβληματικός για πολλούς ΠΑΟΚ, «αναστήθηκε» από τον Ράζβαν Λουτσέσκου που λειτουργώντας σε υγιές περιβάλλον, κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα που υπήρχαν και να αλλάξει τις ισορροπίες στον βαθμολογικό πίνακα.

Δικαιολογημένα επικρατούσε γιορτινή ατμόσφαιρα το βράδυ της Δευτέρας στην Τούμπα. Σαφώς και δεν τελείωσε τίποτα. Έχει πολλές και επικίνδυνες στροφές ακόμα το πρωτάθλημα και δεν θα είναι ο δρόμος του ΠΑΟΚ, στρωμένος με ροδοπέταλα. Το τονίζω με κάθε ευκαιρία που μου δίνεται για ευνόητους λόγους.

Ο χρόνος που μεσολάβησε από τότε μέχρι τώρα, δίδαξε πολλά στον ασπρόμαυρο οργανισμό. Αυτό που κυρίως δίδαξε είναι ότι, ο ΠΑΟΚ ενωμένος, δεν έχει αντίπαλο. Το πρόβλημα στον Δικέφαλο δεν ήταν μόνο αγωνιστικό. Ήταν κάτι περισσότερο. Κάτι μεγαλύτερο. Με αφορμή την κακή πορεία της ομάδας, δημιουργήθηκαν προβλήματα δημιουργούσαν ένταση στο εσωτερικό του οργανισμού.

Γκρίνια, μιζέρια, καχυποψία και άλλες αρρώστιες, που κάνουν συχνά πυκνά την εμφάνιση τους στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια. Ασθένειες που πρέπει να μείνουν μια για πάντα στο παρελθόν. Η αγωνιστική ανάκαμψη του Δικεφάλου ενέπνευσε τον κόσμο και η επίτευξη του στόχου ένωσε ξανά τις δυνάμεις του ΠΑΟΚ. Αυτό γιόρτασε ο κόσμος στην Τούμπα από το βράδυ της Δευτέρας..

Διαβάστε περισσότερα εδώ…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!