Ειρωνική απάντηση της Κύμης

Ο ισχυρός άνδρας της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, απάντησε μέσω facebook στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τις 17 επίμαχες φάσεις από το μεταξύ τους παιχνίδι.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε ένα βίντεο με 17 αμφισβητούμενες φάσεις από την αναμέτρηση με την Κύμη, κάνοντας έτσι τα παράπονά της για την διαιτησία.

Το βίντεο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Αλέξανδρο Θεοδώρου, ο οποίος έκανε μια ανάρτηση στο facebook με την τελευταία φάση του αγώνα.

«Προς βοήθεια των ανθρώπων που επιμελήθηκαν το βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις και επειδή εργάστηκαν σκληρά να το ετοιμάσουν μέσα στο τριήμερο και δεν χάρηκαν και τα σαρακοστιανά τους δίνουμε άλλη μια φάση σημαντική που ξέχασαν να συμπεριλάβουν με το παρακάτω βίντεο. Στην επικείμενη φάση ο παίχτης μας Οκερεαφόρ κάνει βήματα καθώς πηγαίνει στον αντίπαλο του Χαραλαμπόπουλο που δεν τα δίνουν οι Διαιτητές καθώς επίσης δεν ήταν τάπα καθώς η μπάλα ήταν στην κάθοδο άρα μετρούσε το καλάθι και το παιχνίδι έπρεπε να πάει στην παράταση! Καλή Σαρακοστή!», ήταν το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της ομάδας της Εύβοιας.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!