Ο ΠΑΟΚ και η Εθνική

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Εσθονία και την Μεγάλη Βρετάνια στην 3η και την 4η αγωνιστική αντίστοιχα των προκριματικών για το Μουντομπάσκετ του 2019.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή και τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ. Τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, τον Αντώνη Κόνιαρη, τον Δημήτρη Κατσίβελη και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Η συμμετοχή αυτή είναι η 3η για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος αποτελεί πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση αθλητή, αφού δεν παράτησε ποτέ το όνειρο του και κλήθηκε στα 35 του στην Εθνική Ελλάδας.

Η κλήση στα δύο προηγούμενα παιχνίδια των προκριματικών, ήταν και η παρθενική για τον Αντώνη Κόνιαρη στην Εθνική Ανδρών. Ωστόσο ένα πρόβλημα τραυματισμού πριν το δεύτερο παιχνίδι, δεν το άφησε να συμμετάσχει.

Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος αν και συμμετείχε σε όλα τα μικρότερα κλιμάκια, αυτή είναι η δεύτερη του κλήση στην ομάδα των Ανδρών.

Από την άλλη, λίγο πιο συνηθισμένος με τα γαλανόλευκα είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας παίκτης του ΠΑΟΚ (δανεικός από τον Παναθηναϊκό), έχει φορέσει κα στο σύντομο παρελθόν την στολή με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Χαραλαμπόπουλος στις 6 Ιουνίου 2016 επιλέχθηκε στην προετοιμασία της «επίσημης αγαπημένης» ενόψει Προολυμπιακού Τουρνουά και την 1 Ιουλίου 2016 οριστικοποιήθηκε η παρουσία του στην τελική δωδεκάδα. Ο 20χρόνος φόργουορντ αγωνίστηκε επίσημα στο παιχνίδι με το Ιράν.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!