Ένα γράμμα για τον Ολυμπιακό

Προς… αξιολύπητο Ολυμπιακό

Ήθελα εδώ και καιρό να σου τα πω αυτά που θα διαβάσεις. Τα κρατούσα μέσα μου μέχρι την κατάλληλη στιγμή. Μέχρι τη στιγμή που θα ερχόσουν στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσεις τον ΠΑΟΚ…

Την Κυριακή 25/2 να είσαι προετοιμασμένος να δεις μια Τούμπα διαφορετική. Αυτή τη φορά δεν θα χρειαστούμε χιλιάδες πυρσούς για να σε τρομάξουμε. Δεν θα χρειαστεί να σου δείξουμε από νωρίς ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή την πόλη. Άλλωστε, είσαι φοβισμένος και αυτό φαίνεται από τις σπασμωδικές σου κινήσεις, τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό που θα αντικρίσεις τόσο στις κερκίδες, όσο και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, θα είναι ο χειρότερος σου εφιάλτης. Όλα τα εγκλήματα που έκανες στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτά τα χρόνια θα περάσουν μπροστά από τα μάτια σου.

Όχι, αυτό δεν είναι απειλή, ούτε προειδοποιήση. Κανείς δεν θα προβεί σε ακρότητες. Δεν χρειάζεται πλέον να φτάνουμε στην υπερβολή για να σου αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από σένα. Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν έχει ανάγκη να αγωνίζεται με το μαχαίρι στα δόντια απέναντι σου.

Τόσα χρόνια έλεγες «φτιάξτε ομάδα να νικά και τους διαιτητές». Εμείς φέτος το πήγαμε σε άλλο επίπεδο. Φτιάξαμε ομάδα που νικά τους πάντες, ναι ακόμα και τους αγαπημένους σου διαιτητές, γιατί για να φτάσουμε στην κορυφή της βαθμολογίας και να μείνουμε εκεί, έπρεπε να φτύσουμε αίμα. Δεν βρήκαμε τίποτα έτοιμο, όπως εσύ όλα αυτά τα χρόνια που έπαιζες… φιλικά και σήκωνες πρωταθλήματα.

Τον φοβάσαι τον ΠΑΟΚ Ολυμπιακέ, και ας θέλεις να το κρύψεις. Βέβαια, όσο και να προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από το δάχτυλο σου, δεν μπορείς. Τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, αλλά και το γεγονός πως έκανες τα πάντα για να παρέμβεις στην υπόθεση των υποτιθέμενων επεισοδίων στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, το αποδεικνύουν.

Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να σε υποδεχθούμε στο γήπεδο μας και να σε νικήσουμε. Δυστυχώς όμως δεν θα μπορέσουμε να αναμετρηθούμε ως ίσος προς ίσο. Ποτέ δεν ήμασταν ίσοι. Πάντα ήμασταν ανώτεροι από σένα, αλλά πλέον έφτασε η στιγμή που το συνειδητοποιείς και εσύ ο ίδιος και αυτό σε τρομάζει…

Θα έλεγα πως σε λυπάμαι, αλλά ακόμα και η λύπη είναι συναίσθημα και για σένα δεν μπορώ να έχω συναισθήματα… Είσαι αυτός που χωρίς καμία ντροπή και τσίπα, κατέστρεφε τις Κυριακές μας τόσα χρόνια…

Την Κυριακή 25/2 θα σε νικήσω, θα σε νικήσω παντού! Ξέρω ότι θα με προκαλέσεις με κάθε αισχρό και βρώμικο τρόπο που θα σκεφτείς, αλλά δεν θα τσιμπήσω. Ειμαι ο ΠΑΟΚ και είμαι αυτός που θα σε τιμωρήσει για όλα τα εγκλήματα σου…

Υ.Γ. Ποτέ δεν σχολιάζω ανακοινώσεις και ιδιαίτερα συνδέσμων. Ωστόσο, αν και είμαι πολύ μικρός μπροστά στο μεγαλείο των οπαδών του Δικεφάλου, θέλω να πω ότι η ανακοίνωση των Σ.Φ. ΠΑΟΚ ήταν ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει τελευταία. Όταν οι ΠΑΟΚτσήδες γίνονται μια γροθιά, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν.

Για επικοινωνία στο…

Facebook: Μάνος Τσαλγατίδης

Instagram: Manos.92


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!