Τιμωρία για Ολυμπιακό, Γκαρθία και Μιραλάς

Η ώρα της αλήθειας για όσους ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά για την συντεταγμένη πολιτεία, έφτασε. Η ώρα να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τους δυνάστες του, είναι τώρα. Ο οργανισμός του Ολυμπιακού έδωσε την αφορμή για να δρομολογηθούν εξελίξεις που θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Γράφει ο Κώστας Βασιλόπουλος…

Όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, αποτελούν σοβαρό λόγο να αλλάξει το σκηνικό του ποδοσφαίρου. Αν μας ενδιαφέρει η αξιοπιστία του προϊόντος και δεν δράσουμε τώρα, ο καθένας από τη θέση που κατέχει και το ρόλο που διαδραματίζει στα κοινά, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ο Ολυμπιακός ήρθε στην Τούμπα για να φύγει. Ήταν προαποφασισμένο στο εσωτερικό του ερυθρόλευκου οργανισμού, να αποφύγει την αγωνιστική κόντρα με τον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το συγκρότημα του Λουτσέσκου, ήταν ελάχιστες.

Η απονομή δικαιοσύνης για την διακωμώδηση του αθλήματος από τον προπονητή Όσκαρ Γκαρθία και τον Ολυμπιακό, αποτελεί μονόδρομο. Μόνο έτσι θα μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Σε διαφορετική θα μείνουμε όμηροι καταστάσεων που θα απομακρύνουν μια για πάντα τον κόσμο από τα γήπεδα.

Ο Γκαρσία έδωσε μια… οσκαρική παράσταση, προφανώς προαποφασισμένη. Ξεκίνησε πιάνοντας το κεφάλι του, συνέχισε δείχνοντας το μέτωπο του, αμέσως μετά αισθάνθηκε… πόνο κάτω από το μάτι και στο τέλος αποδείχθηκε ότι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Οι αμυχές στο χείλος (που κανείς δεν ξέρει πότε και πως δημιουργήθηκαν), δεν αποτελούν βάση για σοβαρή συζήτηση. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τραυματισμό!

Διαβάστε περισσότερα εδώ…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!