Ποια είναι η αντίδραση της ΑΕΚ

Σιγή ιχθύος τηρούν στην ΑΕΚ για την απόφαση που βγήκε τα ξημερώματα από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, βάσει της οποίας το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στις εξέδρες και με αλλά βαθμολογικά δεδομένα. Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ώρες φυσικά και είναι ιδιαίτερο, όμως η απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ είναι ότι πρέπει όλη η ομάδα να συγκεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο στο αποψινό παιχνίδι, προκειμένου να μην υπάρξει αποπροσανατολισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο μόνος που σχολίασε επίσημα την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ήταν διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, τονίζοντας ότι στην Ένωση δεν έχει χαριστεί διαχρονικά το παραμικρό και στρέφει την προσοχή στο αποψινό παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Δημάτου:

«Το τι είναι δίκαιο και τι είναι ηθικό ο καθένας το αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο. Όλοι στο τέλος θα κριθούμε για τη στάση μας απέναντι σε αυτό που υπηρετούμε. Για μια περήφανη ομάδα σαν την ΑΕΚ, που σε ολόκληρη την ιστορία της δεν της έχει χαριστεί το παραμικρό, υπάρχει μόνο το γήπεδο! Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει χρόνος…».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!