Νταμπλ η ΠΑΟΚάρα!

Στην κορυφή της ελληνικής πάλης ανέβηκαν για άλλη μια φορά οι έφηβοι παλαιστές του Δικεφάλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πολίχνη, κάνοντας το νταμπλ μετά το πρωτάθλημα των ανδρών.

Συνολικά, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε οχτώ συνολικά μετάλλια εκ των οποίων 3 χρυσά, 1 αργυρό και 4 χάλκινα.

Μεγάλη συγκίνηση επικράτησε κατά την απονομή του τροπαίου στον ΠΑΟΚ. Στο κλειστό γυμναστήριο που διεξήχθησαν οι αγώνες βρίσκονταν οι γονείς του αδικοχαμένου φίλου του Δικεφάλου, Νάσου Κωνσταντίνου.

Οι αθλητές τoυ συλλόγου φώνααξαν «Νάσο ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής!», με τον πατέρα του να ανεβαίνει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και να παραλαμβάνει το μετάλλιο, σε μία πολύ φορτισμένη συγκινησιακά στιγμή.

Με απόφαση του εφόρου του τμήματος, Χάρη Μάλλιου, ένα μετάλλιο και οι φανέλες που φορούσαν οι παλαιστές της ομάδας και ήταν αφιερωμένες στη μνήμη του Νάσου, θα σταλούν στον ΣΦ ΠΑΟΚ Πάφου.

Οι 14 αθλητές του ΠΑΟΚ, που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση: Τοπορτούκης, Ζουρνατσίδης, Μακρίδης, Δογάνης, Ορφανίδης, Σωτηριάδης, Σιδηρόπουλος, Ροπές, Φωτιάδης, Σωτηριάδης Α., Παγκαλίδης, Σπυρίδης, Ξούρας και Λιγκοβαλνής.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!