Έναντια στη διακοπή η Super League

Η Super League δεν δείχνει να συναινεί με την απόφαση της διακοπής του πρωταθλήματος, την οποία αποφάσισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Στην Λίγκα, εκτός των άλλων, έχουν και το ζήτημα με την επιβολή ρητρών από τη NOVA σε περίπτωση μη υλοποίησης των αγωνιστικών στον προγραμματισμό που υπάρχει.

Μετά τη συνάντηση Βασιλειάδη – Στράτου την Τρίτη (13/3) το πρωί, ο πρόεδρος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ εξέφρασε την αντίθεση της Λίγκας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η διακοπή δεν ωφελεί κανέναν και σε τίποτα, ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και υφίσταται. Θέτει σε τεράστια διακινδύνευση ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο πέρα από τις οικονομικές συνέπειες επί δικαίων και αδίκων σε όλες τις ομάδες του συνεταιρισμού μας.

Υφίσταται νόμος και προβλεπόμενες ποινές να καταλογίσουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα. Εμείς έχουμε δική μας άποψη. Σε ό,τι κριθεί επιβεβλημένο και απαραίτητο στο νομοθετικό πλαίσιο και τα αρμόδια όργανα θα συζητήσουμε, πάντα σε συμφωνία με τους αρμόδιους θεσμούς. Θα είμαστε αρωγοί, έχουμε καταθέσει προτάσεις που θα της επαναφέρουμε. Δεν είχαμε διάσταση απόψεων, η διακοπή δεν συμβάλλει σε τίποτα, μπορεί να αποτελέσει οπισθοδρόμηση στον ευκταίο στόχο και άλλοθι για να κρυφτούν ορισμένοι πίσω από αυτήν. Ζητάμε την ταχύτερη άρση της διακοπής, έχουμε απόψεις και θα είμαστε παρόντες όταν μας ζητηθεί στο βαθμό που μας αναλογεί».

Να σημειωθεί πάντως ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα της διακοπής του πρωταθλήματος…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!