Διώξτε τον ΠΑΟΚ να τελειώνουμε…

Δεν έχει προηγούμενο ο πόλεμος που ξέσπασε σε βάρος του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη από το βράδυ της Κυριακής. Μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να ξεκινήσει το… πυρ κατά βούληση σε βάρος του Δικεφάλου και του ιδιοκτήτη του.

Προσωπικά δεν που προκάλεσε καμία έκπληξη. Καιρό τώρα έχει γίνει αντιληπτό σε όλους ότι, η παρουσία του Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ και στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της χώρας, δεν αρέσει σε πολλούς.

Κυρίως σε όσους είχαν μάθει να εκμεταλλεύονται μονοπωλιακά την επιχειρηματική πίτα. Ο Σαββίδης ήρθε και τάραξε τα νερά. Οι επιχειρηματικές του κινήσεις – επενδύσεις, έδωσαν πνοή στην Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα. Μια τόσο ευαίσθητη και αφημένη στην τύχη της από την Ελληνική πολιτεία, περιοχή της χώρας.

Παράλληλα έδωσε πνοή και στον ΠΑΟΚ. Εξόφλησε τα χρέη του στο ελληνικό δημόσιο και επένδυσε εκατομμύρια για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα έχει το δικαίωμα να διεκδικεί και να κατακτά τίτλους.

Επένδυσε σε ένα άρρωστο περιβάλλον όπως αυτό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Προφανώς αυτή είναι η αμαρτία του! Η απόφαση του, να αναγεννήσει τον ΠΑΟΚ και να τον καταστήσει την πιο ισχυρή ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό είναι το ασυγχώρητο λάθος του. Αυτό «πληρώνει» τις τελευταίες ημέρες.

Την γενναιότητα του να μην υπολογίσει κανένα κόστος προκειμένου να δώσει στην πιο αδικημένη και κυνηγημένη ομάδα της χώρας το δικαίωμα να διεκδικήσει κομμάτι από την ποδοσφαιρική πίτα που μονοπωλιακά εκμεταλλεύονταν οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Αθήνας.

Η φωτογραφία του στην Τούμπα, αποτέλεσε την αφορμή που περίμεναν για να του επιτεθούν. Οι αιτίες υπήρχαν. Η… επιστράτευση είχε ξεκινήσει από την ημέρα που αντιλήφθηκαν ότι ο Σαββίδης δεν αστειεύεται. Το γενικό πρόσταγμα δόθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Η υποκρισία σε όλη της το μεγαλείο. Αίφνης ο Σαββίδης αποτελεί το «μαύρο» πρόβατο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής κοινωνίας. Ναι, έχει άδεια οπλοκατοχής και οπλοφορίας. Το γιατί θα το εξηγήσει ο ίδιος. Είναι πολλά που πρέπει να μάθει ο κόσμος σε σχέση με το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο.

Διαβάστε ολόκληρο το blog ΕΔΩ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!