Ατάκες Σαββίδη σε Βασιλειάδη

Με μια ανάρτηση που υπάρχει και το μότο: «Η ζωή είναι γεμάτη ψεύτικους ανθρώπους, μην εμπιστεύεσαι κανέναν», ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε νέες απαντήσεις στον Γιώργο Βασιλειάδη μέσα από τα social media.

Το μεγάλος γιος του Ιβάν Σαββίδη συγκεκριμένα έγραψε: «Κύριε Βασιλειάδη μου επιτρέπετε να σας βοηθήσω τι να απαντήσετε στον 18αρη που βλέπει τον πρόεδρο του να κάνει «μπούκα»: Παιδί μου είσαι στην καλύτερη ηλικία της ζωής σου, στην ηλικία όπου αρχίζεις και φτιάχνεις χαρακτήρα, στην ηλικία όπου όλοι έχουν δικαίωμα στην επιτυχία και στο όνειρο και αυτά κάθε χρόνο στα γκρεμίζουν… Γιατί; Γιατί έτσι θέλουν, γιατί έτσι γουστάρουν, γιατί σε φοβούνται, σε τρέμουν! Εσύ λοιπόν παιδί μου ή θα πάψεις να ασχολείσαι ή θα πάρεις την ομάδα σου και θα φύγεις μη αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση… Διαλέγεις κι παίρνεις!

Υ.Γ. Παιδί μου επίσης μην με ρωτήσεις γιατί τα ναρκωτικά που είναι παράνομα και ένα πλοίο μεγάλο που είχε πολλά από αυτά μέσα δεν έχουν βρει ακόμα τον ένοχο. Εκεί θα σε βοηθήσει ο κ. Βασιλειάδης…».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!