Αποβλήθηκε ο ΠΑΟΚ από το ECA

Μέσω ανακοίνωσή της, το ECA (ομοσπονδία των Ευρωπαϊκών συλλόγων) γνωστοποίησε πως αναστέλλει την ιδιότητα μέλους του ΠΑΟΚ μετά τα γεγονότα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ποια η αντίδραση του Δικεφάλου…

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

 «Η ECA καταδικάζει την συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο κατά την διάρκεια του αγώνα της Σούπερ Λίγκας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την Κυριακή 11 Μαρτίου.
Υπό αυτό το πρίσμα, τα συμβούλια της ECA αλλά και το διοικητικό συμβούλιο συμφώνησαν ομόφωνα να αναστείλουν την ιδιότητα μέλους του ΠΑΟΚ από την ECA.

Η ΕCA θέλει να προστατέψει την κανονικότητα και τους νόμους των αγώνων αλλά και τις αξίες στις οποίες είναι βασισμένο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η τιμωρία παραμένει ενεργή μέχρι νεοτέρας και θα συζητηθεί στο συμβούλιο της ECA στις 27 Μαρτίου του 2018».

H θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με το θέμα έχει ως εξής: «Σχετικά με την ECA, ενημερωθήκαμε για προσωρινή διαγραφή με βάση τα δημοσιεύματα. Δεν είναι κανένα τόσο σοβαρό θέμα που μας απασχολεί προς το παρόν, θα λυθεί εκεί που πρέπει».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!