«Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα»

Την επιθυμία να επαναρχίσει άμεσα το πρωτάθλημα εξέφρασαν οι αρχηγοί των ομάδων της Super League και το προεδρείο του ΠΣΑΠ, μετά τη σημερινή (19/03) τους συνάντηση.

Οι παρευρισκόμενοι συζήτησαν για τις τρέχουσες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με κοινή δήλωση που διένειμαν στον Τύπο ζήτησαν να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας.

Tην πλευρά του ΠΑΟΚ, εκπροσώπησε ο Στέλιος Μαλεζάς, που βρέθηκε για αυτό τον λόγο στην Αθήνα, δεδομένου και του τριήμερου ρεπό που παραχώρησε στους παίκτες του Δικεφάλου ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η δήλωση ΠΣΑΠ-αρχηγών της Super League είναι η ακόλουθη:

«Η Διοίκηση του Π.Σ.Α.Π. και οι αρχηγοί των ποδοσφαιρικών ομάδων της Super League, σε έκτακτη προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν σήμερα, στα γραφεία του Συνδέσμου, ασχολήθηκαν με όλες τις σοβαρές εξελίξεις που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η αναγκαιότητα της συνέχειας του πρωταθλήματος, η με κάθε τρόπο διαφύλαξη της προσωπικής, αθλητικής και επαγγελματικής υπόστασης του ποδοσφαιριστή, αλλά και η κατά προτεραιότητα κατανόηση από όλους ανεξαιρέτως τους εμπλεκόμενους στο ελληνικό ποδόσφαιρο της καταλυτικής συμβολής του ποδοσφαιριστή στην εξασφάλιση του παρόντος και του μέλλοντος του. Κατά τα λοιπά, όλοι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση επιφυλάχθηκαν για τις επόμενες κινήσεις τους».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!