«Μπάλα στο γήπεδο, όχι στα δικαστήρια»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για τη διακοπή του πρωταθλήματος

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης, μίλησε για την διακοπή του πρωταθλήματος και τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τη δυσκολία της διακοπής αγωνιστικής δραστηριότητας: «Δεν είναι και ότι καλύτερο. Οι παίκτες χάνουν το κίνητρο του παιχνιδιού της Κυριακής, ειδικά αν είναι σε καλή κατάσταση όπως πιστεύω ότι ήταν οι δικιά μας, και προσπαθούμε να τους κρατήσουμε έτσι με διάφορα τρικ».

Για το αν επηρεάζει το επίπεδο: «Σίγουρα υπάρχουν αποτελέσματα που δε τα περιμένεις. Μπορεί μια ομάδα να προετοιμαστεί σωστά και να βελτιώσει την εικόνα της ή κάποια να μην έχει την ίδια εικόνα. Αυτό συμβαίνει μετά από διακοπές και όσο μεγαλύτερες είναι τόσο διαφορετική εικόνα μπορεί να παρουσιάσει μια ομάδα είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο».

Για τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων: «Πιστεύω πως αν θέλουμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο πρέπει να βρεθούν οι παράγοντες των μεγάλων ομάδων και να βρουν μια κοινή συνισταμένη και να δουλέψουν με γνώμονα πως μπορούν να το κάνουν καλύτερο. Να παίζεται το ποδόσφαιρο μες στα γήπεδα και να γίνεται πιο ωραίο το θέαμα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως ασχολούμαστε με το τι γίνεται έξω από το γήπεδο. Θεωρώ όμως πως παρά τα όσα λέγονται έχουμε αρκετά καλό επίπεδο. Αν σκεφτούμε τα μπάτζετ των ξένων ομάδων και των δικών μας».

Για το ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια: «Όσο περισσότερο κρίνεται κάτι μέσα στο γήπεδο και όχι σε δικαστήρια, ή με φωνές, ή με οτιδήποτε άλλο δεν έχει σχέση με το παιχνίδι του κάνει κακό. Και όλες οι δηλώσεις που γίνονται ακόμα και αυτές που κάνω εγώ και δεν έχουν σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι θεωρώ ότι κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο».

Για το ποια ομάδα θεωρούσε καλύτερη μέχρι τώρα: «Νομίζω ότι ο καθένας είχε τα δικά του καλά και τα δικά του κακά. Ο καθένας είχε να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και τα τρωτά του σημεία. Απλώς θεωρώ ότι στο τέλος, επειδή είναι μεγάλο το πρωτάθλημα, βαθμολογικά η κατάταξη δείχνει την πραγματικότητα. Ο καθένας από τους τρεις που διεκδικούσε ή διεκδικεί το πρωτάθλημα έχει τα δυνατά και αδύνατα σημεία του».

Για το ποιους παίκτες ξεχώρισε: «Για τους περισσότερους το περίμενα, έδειξαν από την αρχή ότι θα ξεχωρίσουν. Με εξαίρεση κάποια παιδιά του Ατρόμητου όπως ο Ουάρντα, ο Γιαννιώτης και 2-3 άλλα παιδιά που έχουν κάνει εξαιρετική χρονιά».

Για τον στόχο του Αστέρα: «Ο στόχος είναι να μπούμε στην πεντάδα. Αυτό έχει να κάνει με τα αποτελέσματά μας γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Υπάρχουν ομάδες με πιο εύκολο πρόγραμμα αλλά θεωρούμε ότι μπορούμε να τα κάνουμε εύκολα με την απόδοσή μας. Εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι».

Το μήνυμα που θέλει να στείλει: «Να μην υπάρξει ξανά λόγος να διακοπεί παιχνίδι, να μην υπάρχουν φασαρίες, να πρυτανεύει η λογική και ο βασιλιάς του γηπέδου να είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο».

Πηγή: Arena fm

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Μαθαίνει πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ Β

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Μεταδόσεις με EuroLeague

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Συγκλονισμένοι όλοι στη Φιορεντίνα

Χαλαρή και άνετη η Κ17 του ΠΑΟΚ

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!

Πήρε θέση ο Μπράνκο για τα επεισόδια στο Τραμπζονσπόρ-Φενέρ

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ποντένσε

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!