Απόφαση και Διαιτητικό για ΠΑΟΚ!

Ιδιαίτερα κρίσιμη χαρακτηρίζεται η εβδομάδα που διανύουμε αναφορικά με την τύχη των αγώνων ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Μέχρι την Τετάρτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προθεσμία να υποβάλει στον αθλητικό δικαστή της Super League (Καποδίστρια) το υπόμνημα της, μετά την διαδικασία της προηγούμενης Παρασκευής για όσα έγιναν και δεν έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι την Παρασκευή θα εκδοθεί η απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου ώστε να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παράλληλα ορίστηκε για την Παρασκευή η εξέταση της προσφυγής που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για την τύχη του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Δικέφαλος ζητά να κατακυρωθεί υπέρ του ο αγώνας από την στιγμή που δεν υπάρχει τραυματισμός του Γκαρθία ή στη χειρότερη περίπτωση να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι που δεν ήθελε να παίξει ο Ολυμπιακός.

Σε κάθε περίπτωση γίνεται αντιληπτό ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες υπαιτιότητα του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Αρετόπουλου, του Κομίνη και του Ποντίκη.

Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών θα μείνει στην ιστορία ως το πρωτάθλημα που θέλουν να στερήσουν από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!