Ωμή παρέμβαση στην δικαιοσύνη

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για την απόπειρα επηρεασμού του κ. Καποδίστρια, που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες και αγγίζει τα όρια της παράνοιας. Ενδεχομένως και της εισαγγελικής παρέμβασης.

Είναι πρωτοφανές και έξω από κάθε λογική, αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες. Αγγίζει τα όρια της παράνοιας και ενδεχομένως της εισαγγελικής παρέμβασης. Αναφέρομαι στην απόπειρα επηρεασμού του κ. Καποδίστρια.

Λίγη μόνο ώρα μετά την κατάθεση του υπομνήματος από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, με ωμό τρόπο επιχείρησαν να παρουσιάσουν ως δεδομένη την απόφαση του κ. Καποδίστρια για καρατόμηση του ΠΑΟΚ.

Είναι πρωτοφανής η επιχείρηση να προκαταβάλουν απόφαση δικαστή πριν ακόμα εξεταστεί το περιεχόμενο του υπομνήματος που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αριθμεί σχεδόν 50 σελίδες. Μιλώντας με έγκριτους νομικούς δεν έκρυψαν την οργή τους για την δημοσιοποίηση εκτιμήσεων απόφασης ενός τακτικού δικαστή σε ΜΜΕ.

Επιτρέπονται αλήθεια οι δημοσιογραφικές εκτιμήσεις για απόφαση δικαστηρίου; Σε καμία περίπτωση, είναι η απάντηση που έλαβα. Η πληροφορία που μεταφέρθηκε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και όχι μόνο, κάνει λόγο για απόφαση που συνεπάγεται τόσο την εξόντωση του ΠΑΟΚ όσο και την εξόντωση του Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!