Αλλαγές στις μεταγραφές του χειμώνα

Μια πολύ σημαντική αλλαγή στο θέμα των χειμερινών μεταγραφών θα υπάρχει στις διοργανώσεις της UEFA από την επόμενη σεζόν (2018-19).

Συγκεκριμένα, οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι θα μπορούν πλέον να «δηλώνουν» χωρίς περιορισμούς τρεις αλλαγές (ή προσθήκες αν το επιτρέπει το ρόστερ) ποδοσφαιριστών μετά τον Ιανουάριο και πριν τις νοκ-άουτ αναμετρήσεις του Champions League και του Europa League, ανεξαρτήτως δηλαδή αν έχουν αγωνιστεί με κάποια άλλη ομάδα στις ίδιες διοργανώσεις πριν πάρουν μεταγραφή τον χειμώνα του ίδιου έτους.

Η αλλαγή του κανονισμού θα βοηθήσει τις ομάδες να χρησιμοποιήσουν περισσότερες κινήσεις χειμερινής ενίσχυσης στις νοκ αόυτ φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι, όταν ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Πρίγιοβιτς τον Ιανουάριο του 2017, δεν μπόρεσε να τον χρησιμοποιήσει στα ματς με τη Σάλκε, διότι πριν είχε παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη Λέγκια. Αν ο νέος κανονισμός που θα εφαρμοστεί από του χρόνου, ίσχυε από πέρυσι, ο Σέρβος θα έπαιζε με τον Δικέφαλο στα ματς με τους Γερμανούς…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!