Ιθαγενείς με βούλα οι ΠΑΟΚτσήδες

Η απόφαση του κ. Καποδίστρια ήρθε απλά να επιβεβαιώσει όσα τόσα χρόνια υποστηρίζουμε.

Οχι μόνο εγώ, πολλοί ακόμα που έχουν τις ίδιες με μένα απόψεις.

Η απόφαση που στερεί από τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα (για να είμαι ακριβής του κλέβει ένα πρωτάθλημα μαζί με την απόφαση για τον αγώνα που φοβήθηκε να δώσει ο Ολυμπιακός), ανακοινώθηκε μια μόλις ημέρα μετά την αναχώρηση του Πρωθυπουργού από την Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τσίπρας φρόντισε στην ομιλία του από το βήμα του ξενοδοχείου που φιλοξένησε την ημερίδα στην οποία παραβρέθηκε, έκανε αναφορά στη Νέα Τούμπα.

Έξυπνο τρικ. Πετάμε ένα πυροτέχνημα να αποσπάσουμε την προσοχή τους και την ίδια ώρα τους ανακοινώνουμε ότι ο η δικαιοσύνη που σαφώς και δεν επηρεάζεται  από τους Κοντονή και Φλαμπουράρη, διορίζει πρωταθλήτρια την ΑΕΚ.

Για να μην το κουράζω, ΠΑΟΚτσήδες είστε ιθαγενείς με βούλα.

Σας αγαπάμε αλλά δεν μπορούμε να σας επιτρέψουμε να πάρετε το πρωτάθλημα.

Να μας χρωστάτε και χάρη που δεν είναι πιο βαριά η απόφαση.

Αυτή είναι η πραγματικότητα,. Φρόντισαν να πολιορκήσουν τα μυαλά του κόσμου με ευφάνταστα θέματα περί υποβιβασμών και Grexit ώστε η ποινή που κλέβει από τον ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια, να φαίνεται χάδι.

Ένα… χάδι με τον Ολυμπιακό και ένα… χάδι με την ΑΕΚ. Δυο… χάδια και η ΑΕΚ διορίζεται από το πολιτικό, δικαστικό και επιχειρηματικό σύστημα, πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Εσύ ΠΑΟΚτσή βράσε στο ζουμί σου. Οι αγώνες που έδωσες, πάνε χαμένοι στο βωμό της ικανοποίησης των συμφερόντων του Μελισσανίδη που εκπροσωπεί μια ομάδα που της χάρισαν εκατομμύρια ευρώ οι υπάλληλοι του δημοσίου που έχασαν κάποτε τον δρόμο και δεν παραβρέθηκαν στην γνωστή δίκη.

Μείνε με την ικανοποίηση ότι είχες καλύτερη ομάδα και σου έκλεψαν το πρωτάθλημα. Θα πανηγύριζες ποτέ κάπλικο ή κλεμμένο πρωτάθλημα; ΠΟΤΕ! Είναι δύσκολο όμως να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι το πανηγυρίζουν και μάλιστα ξεδιάντροπα οι άλλοι.

Αυτή είναι ΠΑΟΚτσή η Ελλάδα του Μελισσανίδη και του Μαρινάκη. Αυτή θα είναι ΠΑΟΚτσή η Ελλάδα μέχρι να αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να το ανεχτείς άλλο.

Τα ίδια θα συμβαίνουν  μέχρι να έρθει η ώρα (αν έρθει) σε όλους αυτούς ότι δεν τους ανέχεσαι πια. Έχεις τον τρόπο. Την θέληση δεν ξέρω αν έχεις και την καθοδήγηση (ακόμα και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ), για να πάρεις πίσω ότι σου έκλεψαν. Δεν έκλεψαν μόνο από σένα ΠΑΟΚτσή. Έκλεψαν και από τα παιδιά σου.

Τα δεκάδες χιλιάδες μαθητούδια που μήνες τώρα πηγαίνουν στο σχολείο με την προσμονή να δούνε την ομάδα τους πρωταθλήτρια. Άντε τώρα να τους εξηγήσεις πως ένας ολόκληρος λαός έπεσε θύμα κλοπής και μάλιστα με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο.

Ας πάρουμε τα καθρεφτάκια μας και ας ανοίξουμε θέμα για την Νέα Τούμπα.

Του χρόνου θα βρούνε κάτι άλλο να μας πασάρουν. Και κάθε χρόνο κάτι θα μας πασάρουν αν δεν καταστήσουμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Έφτασε όμως; Μήπως αντέχουμε κι άλλο;

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!