Αγαπητό τρόπαιο, εσύ ξέρεις…

Αγαπητό μου τρόπαιο, δυστυχώς φέτος δεν θα έρθεις στη Θεσσαλονίκη, διότι κάποιοι θέλησαν να σε κατακτήσουν στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους, όπως θα έπρεπε.

Αγαπητό μου τρόπαιο, στη χώρα που ζούμε, το ποδόσφαιρο σπάνια παίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και ακόμα πιο σπάνια, η καλύτερη ομάδα είναι αυτή που σε βάζει στην τροπαιοθήκη της.

Αγαπητό μου τρόπαιο, φέτος ο ΠΑΟΚ έκανε τα πάντα για να σε κάνει δικό του. Έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο από όλες τις ομάδες στην Ελλάδα, έφτασε να έχει στατιστικά που κοντράρονταν με τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη, αλλά τελικά όλο αυτό δεν ήταν αρκετό… Τον Δικέφαλο τον νίκησαν μόνο οι δικαστές, γιατί οι αντίπαλοι του ήταν λίγοι και δεν τόλμησαν να αναμετρηθούν στα ίσα μαζί του.

Αγαπητό μου τρόπαιο, ξέρω πως, αν είχες φωνή να μιλήσεις ,θα έλεγες στους παίκτες της ΑΕΚ πως δεν ανήκεις σε αυτούς. Βέβαια, ακόμα και να τους το έλεγες αυτό, τα αφεντικά τους είναι τόσο τυφλωμένα από το μίσος τους για τον ΠΑΟΚ, που το πιο πιθανό είναι να σε πετούσαν στη χωματερή.

Αγαπητό μου τρόπαιο είμαι σίγουρος πως ακόμα και εσύ ετοιμαζόσουν να φορέσεις τα ασπρόμαυρα χρώματα για να υψωθείς στον Λευκό Πύργο και από εκεί ψηλά να βλέπεις χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες να παραληρούν για σένα, για την έλευση σου στην πόλη μετά από 33 χρόνια.

Αγαπητό μου τρόπαιο, σου υποσχόμαστε όλοι μαζί πως τη νέα σεζόν θα είμαστε πιο δυνατοί και θα καταφέρουμε να νικήσουμε ακόμα και τους δικαστές και το πολυπόθητο ραντεβού μας στον Λευκό Πύργο θα γίνει πραγματικότητα και όλοι μαζί θα κοιτάμε αυτούς, που φέτος με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο μας στέρησαν τη συνάντηση μας, να τρώγονται μεταξύ τους που δεν κατάφεραν να μας σταματήσουν.

Αγαπητό μου τρόπαιο, στη θέση σου θα έφευγα μόνος μου από την τροπαιοθήκη της ΑΕΚ και θα άφηνα εκεί ένα χάρτινο κλώνο μου. Άλλωστε το πρωτάθλημα το κατέκτησε στα χαρτιά και όχι μέσα στο χορτάρι.

Αγαπητό μου τρόπαιο, ξέρω πως δεν συναντηθήκαμε αλλά εγώ σε νιώθω δικό μου και ξέρω πως και εσύ με νιώθεις δικό σου…

Αγαπητό μου τρόπαιο, του χρόνου, όσο και αν μας πολεμήσουν, θα γράφεις πάνω σου: «ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Υ.Γ. Πού μας έφτασαν… ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μιλάει με την UEFA και τη FIFA, ο Ανχέλ Κρέσπο με τον Λευκό Πύργο και εγώ με το τρόπαιο, το αυθεντικό κι όχι το ψεύτικο της ΑΕΚ.

Για επικοινωνία στο…

Facebook: Μάνος Τσαλγατίδης

Instagram: Manos.92


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!