Στην υγεία δικαστών-διαιτητών!

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για τον Δημήτρη Θάνο που προστέθηκε στη λίστα των ανθρώπων που κρίνουν φέτος το πιο χάρτινο, πέτσινο και λερωμένο πρωτάθλημα της τελευταίας δεκαετίας.

Με χρυσά γράμματα θα αναφέρεται από τους ιστορικούς τους μέλλοντος, ο Δημήτρης Θάνος. Έβαλε κι αυτός ένα λιθαράκι (τσιμεντόλιθο έβαλε αλλά δεν χρειάζεται να τα λέμε όλα) στην προσπάθεια της ΑΕΚ να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα στα χαρτιά. Μιμούμενος τον περίφημο Σπάθα, έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να αποφύγει στραπάτσο η ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, στην χειρότερη περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα έφευγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ΟΑΚΑ σύμφωνα με την απόδοση των παικτών του. Υπό φυσιολογικές συνθήκες. Υπό τις συνθήκες που φρόντισε να δημιουργήσει ο διαιτητής από τον σύνδεσμο των Γρεβενών, δεν διασαλεύθηκε η… τάξη.

Ο Θάνος επιβεβαίωσε ότι δικαιούται αναφοράς στη λίστα των ανθρώπων που διορίζουν φέτος πρωταθλήτρια την ΑΕΚ και μάλιστα χωρίς ΑΣΕΠ. Προηγήθηκαν οι Αρετόπουλος, Σκολαρίκη, Κομίνης, Ποντίκης, Στυλιάρας, Καποδίστριας. Επειδή δεν θέλω να αδικώ ανθρώπους, θα προσθέσω και τον Μάνταλο. Ήταν όλοι τους υπέροχοι.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!