Κρίσιμη δικαστική μάχη για ΠΑΟΚ

Σήμερα (11/4) στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της έφεση του ΠΑΟΚ κατά της άδικης πρωτόδικης τιμωρίας του για τη διακοπή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα δώσει μεγάλη νομική μάχη για να αλλάξει την άδικη απόφαση του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Super League, δηλαδή του δικαστή κ. Καποδίστρια, ο οποίος δεν είχε λάβει υπόψη του και δεν είχε δει το video που προσκόμισαν οι ασπρόμαυροι από τα αποδυτήρια.

Σε αυτό φαίνεται ότι οι παίκτες της ΑΕΚ δεν ήταν τρομοκρατημένοι και η υποτιθέμενη τρομοκρατία που ένιωσαν και δε βγήκαν να τελειώσουν το ντέρμπι της Τούμπας (στο οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά προηγούνταν με 1-0 στο 90’ με το γκολ του Βαρέλα) εμφανίστηκε μετά την ενημέρωσή τους ότι μέτρησε κανονικά το γκολ του Βαρέλα.

Σε πρώτο βαθμό ο αθλητικός δικαστής έριξε όλη την ευθύνη της διακοπής στον ΠΑΟΚ και αυτό οδήγησε στον μηδενισμό του Δικέφαλου, και επιπλέον σε αφαίρεση τριών βαθμών για φέτος και δυο για το χρόνου, ενώ το ματς δόθηκε στην ΑΕΚ στα χαρτιά με 3-0.

Το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι η υπαιτιότητα για τη διακοπή οφείλονταν στην άρνηση των παικτών της ΑΕΚ να βγουν να παίξουν το τέλος του αγώνα.

Αν αυτό αποδειχθεί και η ευθύνη της διακοπής χρεωθεί στην άρνηση των παικτών της Ένωσης να βγουν να τελειώσουν το παιχνίδι της Τούμπας, μετά την προσωρινή διακοπή του Κομίνη (ο οποίος με τις υποδείξεις του στο τέλος και την αστεία του στάση, έκανε άνω κάτω το ντέρμπι…), τότε το ματς θα κατακυρωθεί με 3-0 στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ θα επιβληθεί και η ποινή της αφαίρεσης 10 βαθμών επειδή δεν βγήκε να ολοκληρώσει το ματς!

Άλλωστε αυτή είναι και η αλήθεια (οι παίκτες της Ένωσης αρνήθηκαν να βγουν να παίξουν με εντολής στελεχών της ομάδας τους), και όχι το θέατρο που έστησαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τους παίκτες της ομάδας τους, προκειμένου να κερδίσουν το παιχνίδι που έχαναν μέσα στο γήπεδο, στα χαρτιά…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!