Κρατική παρέμβαση για Παναθηναϊκό;;;

Μετά το χθεσινό (11/4) «φιάσκο» με την αναβολή του ΔΣ της Super League, στο οποίο ο Παναθηναϊκός (στηριζόμενος και από Ολυμπιακό και ΑΕΚ!!!) ήθελε να περάσει αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού για όσες ομάδες δεν πάρουν άδεια (σ.σ.: επίτηδες δεν υπήρξε απαρτία διότι δεν έβγαιναν τα… «κουκιά» στην ψηφοφορία), σημερινό (12/4) δημοσίευμα αναφέρει ότι η κυβέρνηση θέλει να αλλάξει ο κανονισμός!

Σύμφωνα με άρθρο σε αθηναϊκή εφημερίδα τονίζεται ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια της κυβέρνησης για το γεγονός ότι η Super League δεν προχώρησε ούτε χθες (12/4) στην αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν αδειοδοτούνται.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης και άλλα κυβερνητικά στελέχη επιθυμούν διακαώς να μην υπάρξουν υποβιβασμοί ομάδων για μη αγωνιστικούς λόγους, καθώς θεωρούν δε ότι πρέπει να εφαρμοστεί τώρα η εν λόγω ποινή, σε διαφορετική περίπτωση «θα τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα».

Είναι προφανές ότι επιχειρείται με κάθε μέσο και τρόπο να σωθεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται πλέον στο κατώφλι του υποβιβασμού με την ισχύουσα νομοθεσία.

Βέβαια προσπαθούν να το παρουσιάσουν κάπως διαφορετικά λέγοντας ότι: «Υπάρχουν αυτή τη στιγμή επτά ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Οπότε, είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρουν τελικά να πληρούν τους όρους του φακέλου αδειοδότησης. Είναι δυνατόν να υποβιβαστούν επτά ομάδες; Θα διαλυθεί το πρωτάθλημα».

Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι κυβερνητικοί κύκλοι έλεγαν και πέρυσι πως ήταν απόλυτα αντίθετοι με τον υποβιβασμό του Ηρακλή για μη αγωνιστικούς λόγους, αλλά τότε η Λίγκα δεν το έλαβε υπόψιν και τώρα το βρίσκει μπροστά της.

Το άρθρο της αθηναϊκής εφημερίδας καταλήγει μιλώντας χωρίς ντροπή για κρατικές παρεμβάσεις που ετοιμάζεται να πάρει η κυβέρνηση. Το αναφέρει βέβαια πιο κομψά σημειώνοντας ότι: «Όσο για τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να πάρει η Κυβέρνηση;Θα επιχειρηθεί να αλλάξει η στάση κάποιας εκ των μικρομεσαίων ομάδων που αυτή τη στιγμή ψηφίζουν κατά της αλλαγής, δηλαδή των ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρας, Πλατανιά ή Αστέρα Τρίπολης».

Οι… «ομορφιές» συνεχίζουν να γίνονται στον «όμορφο» κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!