«Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πανικό»

Για την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ και τον… πανικό που έβγαλε η ΑΕΚ μίλησε ο νομικός σύμβουλος του Α.Σ., Νίκος Παπαδόπουλος.

Παράλληλα, μίλησε για τα βίντεο που καταθέτει ο Δικέφαλος, ενώ εκτίμησε πως η υπόθεση έχει δρόμο ακόμα, αφού σίγουρα θα φτάσει και σε τρίτο βαθμό.

Αναλυτικά, τα όσα είπε: 

Για τα γεγονότα της Τετάρτης (11/4):

Είναι ο καθρέφτης του ποδοσφαίρου μας. Άσχημες καταστάσεις. Από τη μία είχαμε Τσάμπιονς Λιγκ και απίστευτα παιχνίδια και στη χώρα μας δικαστήρια. Είναι λυπηρό.

Σαν γενική σύνοψη:

Η γενική μου εικόνα είναι ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε πανικό. Προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα εις βάρος της. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι υπέρ του ΠΑΟΚ η εκδίκαση σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνα. Οι λόγοι της εξαίρεσης της ΑΕΚ δε στέκουν νομικά. Ασκεί έμμεση πίεση στον δικαστή. Έτσι ξεκίνησε άλλωστε και η υπόθεση. Με πίεση σε επόπτη, διαιτητή. Τώρα και σε δικαστή. Δε χρειάζεσαι δικηγόρους σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά παράγοντες.

Για την πιθανή εξαίρεση του βίντεο:

Είναι ένα διαδικαστικό θέμα. Υπάρχει στην Ελλάδα δυστυχώς. Στις άλλες επιτροπές τα διαδικαστικά ξεπερνιούνται. Δε χάνουν την ουσία. Δε ξέρω αν θα το κρατήσει ή όχι. Πιστεύω θα το δει, θα το αξιολογήσει και έτσι θα αποφασίσει αν θα το χρησιμοποιήσει.

Για την παρουσία των διαιτητών:

Εννοείται πρέπει να υπάρχουν εκεί στην εκδίκαση. Ισχύει στις επιτροπές της UEFA. Και γίνονται ερωτήσεις από τους δικηγόρους των ομάδων. Θεωρώ ωστόσο ότι ο κ. Κομίνης δεν είναι αξιόπιστος να μιλάει μόνος του, χωρίς να είναι μπροστά οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ. Αυτά που δείχνει το βίντεο είναι η βάση της υπόθεσης. Τι μπορεί να μας πει; όταν όλοι ξέρουμε πως σφύριξε για να βγουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Για το αν θα βγει απόφαση την Δευτέρα:

Είναι δεδομένο ότι δε μπορούμε να μιλάμε νωρίτερα ή για την ίδια τη Δευτέρα. Από Τρίτη και μετά. Θεωρώ πως θα φτάσει σε τρίτο βαθμό είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Γι αυτό θέλει και η ΦΙΦΑ το Grexit. Όχι για τη βία στα γήπεδα που υποστηρίζει η ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχιστεί ο αγώνας έστω και 5 λεπτά. Αλλά αν προκύψει η υπαιτιότητα του διαιτητή υπάρχει τρόπος να επιστρέψουν οι ομάδες στο γήπεδο.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!