Το νέο αστέρι της ποδηλασίας!

Ο πολλά υποσχόμενος νεαρός αθλητής του τμήματος ποδηλασίας του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κατσίμπουρας μίλησε στο σάιτ του ΑΣ (acpaok.gr).

Για την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τόνισε: «Τη φετινή χρονιά η προετοιμασία μου ήταν τελείως διαφορετική από την προηγούμενη σεζόν, καθώς όπως ήταν φυσικό οι απαιτήσεις μεγάλωναν για να μπορέσω να αντιμετωπίσω τους αντιπάλους μου στην καινούργια μου πλέον κατηγορία παίδων. Ωστόσο με πολλή προσπάθεια και αφοσίωση, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για τη σεζόν που έρχεται είπε: «Τη φετινή αγωνιστική σεζόν τόσο εγώ, όσο και όλοι οι συναθλητές μου στην ομάδα βαδίζουμε σε ένα πολύ σωστό δρόμο και πιστεύω πως τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Ο στόχος φυσικά για όλους μας είναι κάποια πανελλήνια νίκη, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το άθλημα της ποδηλασίας: «Η επιλογή ενός αθλήματος έγκειται στις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός. Για εμένα, οι λόγοι για να ασχοληθεί κάποιος με την ποδηλασία είναι πρώτον να το αγαπάει, να έχει χρόνο για να προπονείται και πίστη στον εαυτό του».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!