“Οικογένειά μου ο ΠΑΟΚ!”

Ο Τζόουνς μιλά για τον Δικέφαλο, τη ζωή του και τα… τατουάζ

Την ερχόμενη Κυριακή, ο Λάκι Τζόουνς θα γιορτάσει τα 25α γενέθλια του μαζί με την οικογένειά του καθώς η σύζυγος του και τα δυο του παιδιά βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη εδώ και μερικές εβδομάδες.

Το δέσιμο του Τζόουνς με την Μελίσα και τα δυο τους παιδιά είναι πολύ μεγάλο και αυτό είναι φανερό και από τα τατουάζ του… Ο Λάκι έχει πάνω του τρία τατουάζ, τα δύο εκ των οποίων είναι αφιερωμένα στην οικογένειά του, ενώ το άλλο αφορά την άλλη του μεγάλη αγάπη, το μπάσκετ!

«Έκανα το πρώτο τατουάζ μου όταν ήμουν στο high school, λίγο πριν γίνω 18 χρονών και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από μια μπάλα του μπάσκετ», δηλώνει ο Jones, δείχνοντας τον αριστερό του ώμο. Είναι μία μπάλα μπάσκετ μέσα στην οποία υπάρχει η φράση “established 1993” (η χρονιά που γεννήθηκε) και γύρω οι λέξεις “witness history”.

Το επόμενο τατουάζ του αφορούσε τον πρώτο του γιο, Μακάι, το όνομα του οποίο είναι «κεντημένο» στο στήθος του, ενώ το… συντροφεύουν δύο πουλιά. «Το επόμενο τατουάζ μου θα είναι για τον άλλο μου γιο, τον Ζάκαρι και φυσικά θα είναι ανάλογα μεγάλο. Μάλλον θα το κάνω στην πλάτη μου»…

Το τρίτο και τελευταίο μέχρι σήμερα τατουάζ του είναι αφιερωμένο στη σύζυγο του Μελίσα. «Είναι ένα τριαντάφυλλο στο αριστερό μου χέρι, όπου είναι γραμμένο το όνομα της και η ημερομηνία του γάμου μας. Είμαι μαζί με την Μελίσα από το κολέγιο, αλλά αυτό το τατουάζ το έκανα εδώ στη Θεσσαλονίκη πριν από μερικούς μήνες».

Ο Λάκι Τζόουνς έχασε τα τελευταία δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ λόγω τραυματισμού, για αυτό και αυτή την εβδομάδα που όλοι ξεκουράζονται και γεμίζουν τις μπαταρίες τους, αυτός συνεχίζει τις θεραπείες είναι καλύτερα και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει προπονήσεις. «Θα κάνω κάποιες ασκήσεις έκρηξης με τον γυμναστή τις επόμενες μέρες και θα είμαι έτοιμος από τη Δευτέρα όταν και ξεκινάνε οι προπονήσεις».

Στο διάστημα της απουσίας του, ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο πολύ σημαντικές νίκες με αντιπάλους την ΑΕΚ και το Λαύριο… «Είπα στα παιδιά πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ ότι αν συνεχίζουν να παίζουν με τον τρόπο που θέλουμε θα παίρναμε τη νίκη. Έβλεπα το παιχνίδι και από την αρχή ήμουν σίγουρος ότι νικούσαμε. Παίξαμε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια και είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου»

Το τελευταίο διάστημα, ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ κατάσταση μετρώντας 7 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα: «Είναι η κατάλληλη περίοδος για να φορμαριστούμε. Βοήθησε το γεγονός ότι έχουμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε καθώς τελείωσαν οι αγώνες της Ευρώπης. Έχουμε τρεις σημαντικούς αγώνες μπροστά μας για την κανονική περίοδο και φυσικά τα play-offs. Θέλουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αν είμαστε υγιείς, μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».

Πριν από λίγες μέρες, είχε γράψει στο instagram ότι η ομάδα γίνεται πλέον, τρομακτική: «Με τον ερχομό του Τεράν Πέτεγουεϊ είμαστε ακόμα πιο γεμάτοι. Είναι πολύ καλός σκόρερ και νομίζω ότι η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις μας βοηθάει και τους δύο. Εγώ είμαι καλός αμυντικός, αυτός είναι πολύ καλός στην επίθεση και βελτιωνόμαστε και οι δύο»,

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει ο καθένας μέσα στο γήπεδο: «Ξέρω ότι η δουλειά μου είναι να μαρκάρω έναν καλό περιφερειακό. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αν το παιχνίδι κρίνεται στο τέλος θα πάρει την μπάλα ο Γκος. Γενικά γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον και αυτό βοηθάει την ομάδα. Ξέρουμε πότε πρέπει να πάρει την μπάλα ο Τζάκσον, ότι αν ο Ζάρας μπει στο παρκέ θα βοηθήσει, ότι ο Κατσίβελης θα μας οργανώσει. Όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο μας και αυτό είναι πολύ καλό», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο του αρέσει να παίζει άμυνα: «Από το κολλέγιο ακόμα, μάρκαρα τον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Είμαι της άποψης ότι η άμυνα δίνει τα πρωταθλήματα. Μου αρέσει η άμυνα και μου αρέσει ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ παίζει άμυνα».

Οδεύουμε προς το τέλος της σεζόν, οπότε είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή για να ρωτήσουμε τον Λάκι Τζόουνς αν αισθάνεται δικαιωμένος με την επιλογή του να υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ: «Έκανα την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Μου αρέσουν τα πάντα εδώ. Όλα είναι πολύ καλά και για μένα και για τα παιδιά μου».

Πηγή: paokbc.gr

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ΠΟΤΕ!

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

Το 0-1 του ΠΑΟΚ στην Αθήνα (videos)

Ώρα… προγράμματος για ΠΑΟΚ Β!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Ντεσπόντοφ: «Το βραβείο είναι κίνητρο για μένα»

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Μήνυμα καρδιάς από τον Τάισον! (pics)

«Επιλογή για τη Σέλτικ ο Κοτάρσκι»

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!