Ιστορική ευκαιρία για νταμπλ με δικαίωση

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει ότι ο ΠΑΟΚ με μια δίκαιη απόφαση για το ματς με την ΑΕΚ, θα έχει μια ιστορική ευκαιρία να κατακτήσει το φετινό νταμπλ.

Η αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ σε αναφορικά με την τύχη του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, άρχισε. Η επιτροπή έχει μελετήσει τα υπομνήματα που υπέβαλαν οι δυο ΠΑΕ και με βάση τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της, επιχειρεί να καταλήξει σε απόφαση που θα αποδώσει δικαιοσύνη.

Αυτό που προέκυψε από την διαδικασία εξέτασης των μαρτύρων, την υπερασπιστική γραμμή που επέλεξαν να ακολουθήσουν οι δικηγόροι των δυο ομάδων και φυσικά το αποκαλυπτικό βίντεο του από τα αποδυτήρια που προσκόμισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκύπτει ξεκάθαρα ότι το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε με υπαιτιότητα της ΑΕΚ.

Ο Κομίνης, που φοβήθηκε να παρουσιαστεί και να καταθέσει την αλήθεια (γιατί φοβήθηκε είναι άλλο θέμα με το οποίο θα ασχοληθούμε όταν έρθει ή ώρα), φαίνεται στο βίντεο να ζητά από τις δυο ομάδες να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για την ολοκλήρωση του αγώνα. Είναι ξεκάθαρο ότι η ΑΕΚ αρνήθηκε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι, δεν υπήρξε κανένα κλίμα τρομοκρατίας στα αποδυτήρια της Τούμπας. Τα χαμόγελα των παικτών και των εκπροσώπων της ΑΕΚ, προδίδουν πως το κλίμα ήταν άριστο και κανείς δεν ενόχλησε κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!