Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται δίπλα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, την παιδιατρική κλινική του οποίου είχε επισκεφθεί τα Χριστούγεννα.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται όλο το χρόνο δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, ενώ ο πρόεδρός του, Μπάνε Πρέλεβιτς, υπέγραψε πρόσφατα μια ρετρό του φανέλα για την Αντηρίδα, η οποία παραδόθηκε στον πρόεδρο του ΔΣ του Νοσοκομείου.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει στα social media:

«Η τελευταία μας επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου έγινε την περίοδο των Χριστουγέννων και σε συνεργασία με την Αντηρίδα. Τότε, είχαμε επισκεφθεί την παιδιατρική κλινική…

Είναι καλό να βρισκόμαστε όλο το χρόνο δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, αλλά και σε αυτούς που με ανιδιοτέλεια και εθελοντική διάθεση και προσφορά είναι πάντα κοντά τους. Έστω και με συμβολικές κινήσεις, όπως αυτή.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς υπέγραψε για την Αντηρίδα μία ρετρό φανέλα του από τον τελικό της Γενεύης και ο Άγγελος Μιχόπουλος μαζί με την σύζυγό του Μάρω, την παρέδωσαν στον πρόεδρο του ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» Βασίλειο Παπά, παρουσία της Ματούλας Μπούφκα (μέλος και εθελόντρια της Αντηρίδας) και της Όλγας Δελχανήδου (γραμματέας της Αντηρίδας)».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!