Με την Κ 20 ο ΠΑΟ κόντρα σε ΠΑΟΚ;

Όπως διαβάσατε νωρίτερα (δείτε εδώ) οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από την προπόνηση της Δευτέρας αλλά και από εκείνη της Τετάρτης καθώς δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τα όσα άκουσαν από την πλευρά της διοίκησης. Μάλιστα, απείλησαν ακόμα και με αποχή από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ωστόσο, είχε άμεση απάντηση στην συγκεκριμένη απειλή των παικτών του τριφυλλιού καθώς τους εξήγησε πως περιμένει να τον ενημερώσουν σχετικά με την απόφασή τους, έτσι ώστε σε περίπτωση που δεν κάνουν πίσω να κατέβει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, με παίκτες από την Κ20.

Βεβαίως, σε αυτό το σημείο πρέπει να ξεκαθαριστεί πως ήδη πολλά παιδιά από την Κ20 κάνουν προπόνηση και αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα και άρα επόμενη κίνηση είναι να χρησιμοποιηθούν παίκτες από την Κ17. Σε κάθε περίπτωση, με αυτόν τον τρόπο θα προκληθεί πρόβλημα και στην Κ20 που την Κυριακή δίνει τον δικό της «τελικό» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!