Να ποιος είναι ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ φέτος κλείνει τα 92 του χρόνια και οι περιστάσεις δεν τον βοήθησαν να προσφέρει σε όσους το έχουν ανάγκη, σε ημερομηνία κοντινή με τα γενέθλια του, όπως τα τελευταία χρόνια.

Αυτό γιατί το παιχνίδι με την Ξάνθη της περασμένης Κυριακής (22/4) ήταν κεκλεισμένων των θυρών, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι φετινοί εντός έδρας αγώνες.

Έτσι η «Ημέρα ΠΑΟΚ» πήρε μετάθεση για την… τελευταία αγωνιστική. Η Τούμπα ανοίγει ξανά της πύλες της στο παιχνίδι με τον Πλατανιά (6/5. 19:00) και ο «ασπρόμαυρος» Α.Σ. ανακοίνωσε πως θα μαζευτούν τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων των πέντε Ιερών Μητροπόλεων της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης από το «Ο ΠΑΟΚ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ» φέτος τροποποιείται στο «Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ
ΑΛΛΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ»

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ 

Ως γνωστόν, ο ΠΑΟΚ φέτος συμπληρώνει 92 χρόνια περήφανης ιστορίας. Τα τελευταία έξι χρόνια, αντί άλλων εκδηλώσεων, η οικογένεια του Δικεφάλου, διοργανώνει την «Ημέρα ΠΑΟΚ», κατά την οποία συγκεντρώνονται τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων των πέντε ΙΕΡΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Η φετινή «Ημέρα ΠΑΟΚ» θα πραγματοποιηθεί όπως συνηθίζεται στο χώρο μπροστά από τη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 από τις 09.00πμ. έως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Πλατανιάς.

Η ιδιαιτερότητα της εκδήλωσης φέτος θα είναι ότι το κεντρικό σύνθημα πλέον δε θα είναι το «Ο ΠΑΟΚ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ KΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ», αλλά αυτό που επιβάλλουν οι καιροί και οι καταστάσεις που ζούμε.

«Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ
ΑΛΛΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ»

Όπως γίνεται αντιληπτό, η θεματική αναφορά της εκδήλωσης, γίνεται με αφορμή την κατάφωρη αδικία που υφίσταται το ποδοσφαιρικό τμήμα και οδηγεί στην απώλεια ενός σημαντικού τίτλου.

Γι΄αυτό το λόγο, σε συνεργασία με την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, και υπό την αιγίδα των ΙΕΡΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ Θεσσαλονίκης, ΝεαπόλεωςΣταυρουπόλεως, Νέας ΚρήνηςΚαλαμαριάς, Κασσανδρείας και Λαγκαδά θα συγκεντρώσει τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν οι παραπάνω Μητροπόλεις.

Με κεντρικό σύνθημα «Ο ΠΑΟΚ δε γιορτάζει αλλά συνεχίζει να προσφέρει» απευθυνόμαστε στον φίλαθλο του ΠΑΟΚ καλώντας τον να συμμετέχει σ’ αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί.

Απευθυνόμαστε ακόμα, στον επαγγελματικό κόσμο, τους χορηγούς του Συλλόγου, σε κάθε εταιρεία και επιχείρηση, η οποία επιθυμεί να συμμετέχει συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας του ΠΑΟΚ.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει μπροστά στη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας την Κυριακή 6 Μαΐου από τις 09.00 π.μ. έως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2310 988.000 ΓΡΑΦΕΙΑ Α.Σ. ΠΑΟΚ

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!