«Ξεκάθαρη αδικία για τον ΠΑΟΚ»

Για το πρωτάθλημα που κλέβουν από τον ΠΑΟΚ στα χαρτιά τοποθετήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Γιώργος Λαζαρίδης, τονίζοντας πως τίθεται στην διάθεση του Δικεφάλου για να βοηθήσει όπως μπορεί.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ:

“Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής για όλη την φίλαθλη Ελλάδα. Μέσα στο γήπεδο αυτή το κέρδισε. Και το έχασε εξαιτίας του γνωστού κύκλου. Πριν ένα μήνα είχα θέσει επερώτηση και επιβεβαιώθηκα δυστυχώς. Του το στερήσανε και το πήρε άλλη στα χαρτιά. Έβγαλα ανακοίνωση που μιλάω για χάρτινο πρωτάθλημα. Στην Μακεδονία είχαμε βιώσει αδικία όταν παίζαμε με τις γνωστές ομάδες του Π.Ο.Κ.. Τώρα ένας καινούργιος τρόπος βρέθηκε. Ούτε ιδρώνουν με αυτόν τον τρόπο, απλά με δικαστικές αποφάσεις παίρνουν παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός παραβίασε όλον τον ΚΑΠ και δεν τιμωρήθηκε, αντιθέτως τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ με το που έφαγε γκολ βρήκε τρόπο και το πήρε το παιχνίδι. Απίστευτα πράγματα. Εγώ κατήγγειλα τον υπουργό, γιατί επί υπουργίας του, μόνο έναν εκπρόσωπο από την Μακεδονία έχουμε. Ενώ παλιά η Μακεδονία ήταν ποδοσφαιρομάνα. Υπήρξαν περίοδοι, όπου εκπροσωπούμασταν από πέντε έξι ομάδες. Μόνο τρεις από την Θεσσαλονίκη.”

Για την αντίδραση που πιστεύει ότι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ:

“Θέλω να συγχαρώ καταρχήν του φίλαθλους του ΠΑΟΚ: τέτοια ωριμότητα και στα δύο παιχνίδια, δεν έχω ξαναδεί. Μόνο να το επαινέσεις μπορείς. Η αγανάκτηση μου είναι μεγάλη. Εγώ με όπλα τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες θα παλέψω θα ανεβάσω τους τόνους θα του επιστήσω την προσοχή, φέρνοντας ενώπιον των ευθυνών του. Αυτός είναι ο υπεύθυνος, αυτός ευθύνεται που δεν διεξάχθηκε ομαλά το πρωτάθλημα. Δεν διεκδικήθηκε επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα. Ξεκάθαρη ήταν φέτος η αδικία για τον ΠΑΟΚ. Όπου μπορώ να βοηθήσω είμαι στην διάθεση του ΠΑΟΚ. Θέλω να βοηθήσω.”

πηγή: ARENA FM 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!