Θα γίνει τελικός με… Μάου Μάου;

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για ένα πρωτάθλημα – φιάσκο και απευθύνει ερωτήματα σε σε όσους εμπλέκονται στη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδος που… μυρίζει μπαρούτι!

Οι πιέσεις και το μπούλινγκ που ασκήθηκαν στην επιτροπή εφέσεων από τα… όργανα της ΑΕΚ (υπό την ανοχή του Υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή), είχαν ως αποτέλεσμα τον διορισμό πρωταθλητή για τη φετινή περίοδο. Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών (όπως το χαρακτήρισαν), εξελίχθηκε σε πρωτάθλημα – φιάσκο για να στεφθεί η ΑΕΚ, «μαιμού» πρωταθλήτρια από τις δικαστικές αρχές του τόπου.

Ειλικρινά πιστεύω ότι δεν υπάρχει ούτε ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ που θα πανηγύριζε τίτλο που θα κατακτούσε η ομάδα του στις δικαστικές αίθουσες. Ούτε ένας δεν θα χαμογελούσε σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ στερούσε τίτλο από ομάδα που τον κέρδισε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ο ασπρόμαυρος οργανισμός θα θεωρούσε «μαύρη σελίδα στην ιστορία του, μια τέτοια εξέλιξη.

Στην ΑΕΚ φρόντισαν να το γιορτάσουν πριν ακόμα εκδοθεί απόφαση. Δικαίωμα τους και επιλογή τους. Ο καθένας γράφει την ιστορία του. Κάθε σελίδας ιστορίας αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον. Η ιστορία έγραψε ότι η ΑΕΚ διορίστηκε πρωταθλήτρια από ένα σύστημα που εξακολουθεί να δρα ανεξέλεγκτο με την ανοχή της κυβέρνησης, στελέχη της οποίας εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Επιλογή τους. Θα κριθούν για τις αποφάσεις τους και την στάση τους.

Το ενδεχόμενο να προκριθεί η ΑΕΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα αποφέρει ποσό που μπορεί να ξεπεράσει και τα 25.000.000 ευρώ. Χρήματα που δικαιούταν να εισπράξει ο ΠΑΟΚ σας πρωταθλητής αν δεν συμμαχούσαν διαιτητές, δικαστικοί και κυβερνητικά στελέχη. Το καταγράφει κι αυτό η ιστορία.

Πάμε παρακάτω. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στις 12 Μαίου έχει οριστεί να αναμετρηθούν για να φανεί στην πράξη ποιος από τους δυο είναι ο καλύτερος. Ο νικητής θα είναι και ο πρωταθλητής στις συνειδήσεις όλων των φιλάθλων. Αυτή είναι μια αλήθεια που την ξέρουν στην ΑΕΚ και δικαίως τους τρομάζει.

Θα θέσω μια σειρά ερωτημάτων που ζητούν απάντηση, τρεις εβδομάδες πριν από την τέλεση ενός τελικού που μυρίζει μπαρούτι. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Δημήτρης Μελισσανίδης, φρόντισε να ρίξει λάδι στη φωτιά με τις εμπρηστικές και άκρως προσβλητικές δηλώσεις του περί «Μάου Μάου».

Ρωτώ λοιπόν τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον Υπουργό Αθλητισμού, τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως και όλους τους υπόλοιπους φορείς και τα πρόσωπα που εμπλέκονται με την διεξαγωγή του τελικού. Ερωτήματα που απευθύνονται ακόμα και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό που φαντάζομαι δεν του είναι αδιάφορα όσα συμβαίνουν και ο βαθμός εξάρτησης της κοινωνίας από το ποδόσφαιρο.

Θα κάνετε τελικό με… «Μάου Μάου»;

Διαβάστε περισσότερα εδώ 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!