ΟΑΚΑ όπως το 2014 για τον ΠΑΟΚ

Το άδικο του ορισμού του ΟΑΚΑ ως έδρα του τελικού, τόνισαν κατά την διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ, οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου άφησαν να εννοηθεί ότι θα περίμεναν μια πρόταση από την ΠΑΕ ΑΕΚ (που είχε σοβαρές διαφωνίες για τέλεση τελικών στο ΟΑΚΑ όταν το γήπεδο αποτελούσε έδρα του Παναθηναικού), αλλά φυσικά δεν υπήρξε κανένα τέτοιο θέμα.

Και τι θέμα θα μπορούσαν να θέσουν οι άνθρωποι που χωρίς ντροπή πανηγύρισαν ένα χάρτινο πρωτάθλημα, αφού έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους (και το χέρι διαιτητών και δικαστών) για να το κατακτήσουν.

Η έδρα του τελικού πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι το ΟΑΚΑ.

Γηπεδούχος θα είναι η ΑΕΚ. Αυτό προέκυψε από την κλήρωση που είχε πραγματοποιηθεί στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οι χάρτινοι πρωταθλητές θα διατηρήσουν τα αποδυτήρια που έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιούν και ο ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιήσει τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα φιλοξενηθούν στις κερκίδες που φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί του Παναθηναικού στον τελικό του 2014 και αντίστοιχα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στις κερκίδες που φιλοξενήθηκαν στον τελικό του 2014.

Αυτό αποτελεί τελεσίδικη πρόταση της αστυνομίας προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των φιλάθλων στο γήπεδο. Τόσο για τους οπαδούς της ΑΕΚ όσο και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο οριστικός αριθμός εισιτηρίων που θα λάβει η κάθε ομάδα, θα αποφασιστεί στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ το πρωί της Παρασκευής (10:00).

Εκτιμάται ότι τελικά η κάθε ομάδα θα λάβει από 15.000 μίνιμουμ έως 17.000 μάξιμουμ εισιτήρια για τις ανάγκες της.

Από 2.000 έως 3.000 εισιτήρια θα έχει στη διάθεση της η ΕΠΟ για τις ανάγκες της.

 

Τέλος, να σημειωθεί ότι, όπως όλα δείχνουν, ο τελικός θα ξεκινήσει στις 20.30, το βράδυ της 12ης Μαϊου.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!