«Ζόρια» για τους τερματοφύλακες (video)

Σε συνθήκες… αγώνα προπονήθηκαν την Πέμπτη (26/4) οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ, αφού στην ζωή τους μπήκε ένα καινούριο και δύσκολο «παιχνίδι».

Αυτό είναι το Pro Deflect που εξομοιώνει κατά πολύ τις συνθήκες ενός κανονικού αγώνα.

Αναλυτικά, από το «paokfc.gr»: 

Μόνος κάτω από τα δοκάρια. Συχνά μένει να παρατηρεί τον αγώνα. Οφείλει όμως, να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή διότι η ευθύνη της θέσης του είναι μεγάλη και περιθώριο λάθους δεν υπάρχει.

Αυτή είναι η ζωή ενός τερματοφύλακα που πρέπει να προπονείται σε συνθήκες αγώνα ώστε να είναι σε θέση ν’ ανταποκριθεί σε ό,τι δυσκολία του παρουσιαστεί μέσα στον αγώνα.

Αυτή είναι και η φιλοσοφία δουλειάς που υπάρχει στον ΠΑΟΚ με τους πορτιέρο συχνά να μένουν μέχρι και μία ώρα παραπάνω στο γήπεδο σε σύγκριση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του προκειμένου να ολοκληρώσουν το επίπονο κι απαιτητικό πρόγραμμα του προπονητή τους, Γιώργου Σκιαθίτη.

Στην καθημερινότητά τους πλέον μπήκε κι ένα καινούριο… παιχνίδι με στόχο ν’ ανεβάσει το επίπεδο δυσκολίας και κατ’ επέκταση το βαθμό ετοιμότητας.

Τo Pro Deflect στοχεύει να βοηθήσει έναν τερματοφύλακα να μπορεί ν’ αντιδράσει καλύτερα και πιο γρήγορα σε καταστάσεις που η μπάλα μέσα στην περιοχή χτυπά σε κάποιο σώμα κι αλλάζει πορεία.

Δείτε το σχετικό βίντεο, εδώ


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!