Ήττα συμπερασμάτων…

Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν από το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κύμη, το οποίο διεξήχθη σήμερα στη Χαλκίδα κεκλεισμένων των θυρών, με την ομάδα της Εύβοιας να παίρνει τη νίκη με σκορ 60-58.

Aναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Ο αγώνας ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, είχε διάρκεια 32 λεπτών (τέσσερις περίοδοι των 8 λεπτών) και η ομάδα της Κύμης επικράτησε με 60-58.

O Ηλίας Παπαθεοδώρου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, με τους Αντώνη Κόνιαρη και Lucky Jones να παίρνουν χρόνο συμμετοχής έχοντας ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό τα προβλήματα που αντιμετώπισαν το τελευταίο διάστημα. Περιορισμένο χρόνο συμμετοχής είχε ο Terran Petteway λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο πόδι.

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ δεν ταξίδεψε τελικά στη Χαλκίδα ο Δημήτρης Κατσίβελης, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να μην ταλαιπωρηθεί λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στη μέση.

ΤΟ δεύτερο φιλικό του ΠΑΟΚ με την ομάδα της Κύμης θα διεξαχθεί το Σάββατο (28/4) στις 18:30 στο Αλιβέρι και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενώ θα είναι ανοικτό για τον κόσμο».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!