Φίλε ΠΑΟΚτσή αυτό είναι για σένα!

Ξέρω πως όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είμαστε ανεξάρτητοι, δεν μπαίνουμε σε καλούπια (μιλάω σε πρώτο πληθυντικό, γιατί είμαι και εγώ οπαδός του μοναδικού γνήσιου Δικεφάλου) και σίγουρα δεν μας αρέσει, όπως και σε κανένα άλλωστε να μας λένε τι να κάνουμε…

Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που θα σας πει τι να κάνετε. Εγώ απλά είμαι ένας 25χρονος με δημόσιο βήμα, που υπεραγαπά την «ασπρόμαυρη» φανέλα και νοιάζεται για το παρόν και το μέλλον αυτής της ομάδας.

Φίλε ΠΑΟΚτσή, ξέρω πως ο θυμός που έχεις μέσα σου για τους χάρτινους πρωταθλητές Ελλάδος, όχι απλά κοχλάζει αλλά είναι έτοιμος να τους τσουρουφλίσει. Πίστεψε με το ξέρουν και σε φοβούνται για αυτό.

Αυτοί όμως δεν είναι σαν και εμάς. Εμείς είμαστε διαφορετικοί, αυτοί είναι βρώμικοι και θέλουν να σε κυλήσουν και σένα στο βούρκο τους.

Φοβούνται ΠΑΟΚτσή, φοβούνται το γεγονός πως είσαι καθαρός και διαφορετικός και θέλουν να σε γεμίσουν και σένα με τη βρωμιά που κουβαλάνε πάνω τους τόσα χρόνια.

Ποτέ στη ζωή μου δεν πίστεψα τις θεωρίες συνωμοσίας και ούτε ασχολήθηκα με αυτές. Δυστυχώς όμως αυτό που θα διαβάσεις δεν είναι τέτοια θεωρία, ούτε κάποιο φανταστικό σενάριο.

Στην έχουνε στημένη! Θέλουν να σε καταστρέψουν. Δεν αντέχουν το γεγονός πως η ποδοσφαιρική πρωτεύουσα της Ελλάδος μετακινείται όλο και περισσότερο προς της Θεσσαλονίκη.

Δεν θέλουν το ασπρόμαυρο χρώμα στα πόδια τους και το ξέρεις. Θα σε προκαλέσουν. Ήδη το κάνουν με ανακοινώσεις, για τις οποίες σε μία κανονική χώρα όπου τηρούνται οι νόμοι της, θα είχε επέμβει εισαγγελέας.

Φίλε ΠΑΟΚτσή, κλείσε τα ματιά σου και ονειρέψου το μέλλον του ΠΑΟΚ. Ονειρέψου τα αστέρια του Champions League. Ονειρέψου την Τούμπα (την παλιά ή την καινούρια, όποια σε βολεύει) γεμάτη και την ομάδα μέσα στο γήπεδο να διαλύει κάθε αντίπαλο, με σένα στο πλευρό της! Μην τους αφήσεις να στα στερήσουν όλα αυτά. μην τους αφήσεις να σου τα κλέψουν.

Ξέρω ότι μέχρι τον τελικό της 12ης Μαΐου έχουμε ακόμα 15 ημέρες, αλλά εγώ σε παρακαλώ, σε εκλιπαρώ από τώρα! Μην πέσεις στην παγίδα τους.

Στο ΟΑΚΑ όλοι μας πρέπει να πάμε μόνο με ένα στόχο, να φέρουμε το Κύπελλο Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη. Το ποιος είναι ο ΠΑΟΚ το αποδείξαμε σε μια ολόκληρη σεζόν. Δεν θα αποδείξουμε σε έναν αγώνα ποιος είναι ο καλύτερος. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!

Με λίγα λόγια φίλε ΠΑΟΚτσή, μην εμπλακείς στα επεισόδια που θέλουν να στήσουν εις βάρος σου. Μην τους επιτρέψεις να σου στερήσουν όλα αυτά που τόσα χρόνια ονειρεύτηκες και πλέον είσαι μόλις ένα βήμα από το να τα αποκτήσεις…

Υ.Γ.1 Όσο εμείς σκεφτόμαστε τον τελικό ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα δύο ματς μέχρι να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος μέσα στο γήπεδο.

Υ.Γ.2 Ξέρω για τον έρωτα που είναι τυφλός, αλλά τόση στραβομάρα πια αυτή η ελληνική δικαιοσύνη; Την ανακοίνωση της Original δεν την έχει διαβάσει κανείς;

Για επικοινωνία στο…

Facebook: Μάνος Τσαλγατίδης

Instagram: Manos.92

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!