«Βόμβες» από Ουσαντζόπουλο!

Ο γιατρός του αγώνα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα που δεν ξεκίνησε ποτέ εξαιτίας των γελοιοτήτων από πλευράς ΟΣΦΠ και Όσκαρ Γκαρθία, Γιάννης Ουσαντζόπουλος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena για το επίμαχο παιχνίδι, τονίζοντας πως δεν του είχε επιτραπεί να εξετάσει τον Ισπανό τεχνικό…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, διαπίστωσα ως γιατρός του αγώνα ότι δίπλα από την έξοδο των αποδυτηρίων, υπάρχει κινητικότητα και ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσέτρεξαν σε βοήθεια του προπονητή τους, του κ. Γκαρθία. Λόγω ιδιότητας κατευθύνθηκα εκεί και μου αναφέρθηκε ότι κάτι τον χτύπησε. Πήγα για να προσφέρω τις πρώτες βοήθειες , σύμφωνα με την ιδιότητα μου. Εκείνη τη στιγμή διαπίστωσα ότι ο προπονητής ήταν όρθιος και κοντά του ήταν ο γιατρός του Ολυμπιακού και ο εκπρόσωπος επικοινωνίας, που προσπάθησαν να τον κατευθύνουν στα αποδυτήρια.

Δεν με άφησαν να τον προσεγγίσω και να τον εξετάσω εκείνη την στιγμή. Μου είπαν ότι πρέπει να κατέβει στα αποδυτήρια. Ήμουν δίπλα σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής προς τα αποδυτήρια. Κατευθύνθηκα και εγώ μαζί του. Τους πρότεινα να τον φέρουν στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο, που έχει περάσει από επιθεωρήσεις και ευρωπαϊκών αγώνων. Μπήκαν στα αποδυτήρια και δεν με άφησαν να τον εξετάσω. Πέρασαν 15 λεπτά και μετά με την παρουσία του τέταρτου διαιτητή και του παρατηρητή του αγώνα μπήκαμε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!