«Ιδιαίτερο το ματς με ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Μυστακίδης μίλησε για την ιδιαίτερη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, αφού την Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου, θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που ανήκει.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την ιδιαιτερότητα που έχει για τον ίδιο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ναι, το να παίζω αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ δεν το είχα σκεφτεί. Έτσι τα φέρνει όμως η ζωή. Βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και φέρω πολύ μεγάλο σεβασμό για όλους τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα και αύριο θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα όπως και για τον Κάτσε».

Για το αν σκέφτεται το πως θα είναι ν’ αγωνιστεί απέναντι στο Δικέφαλο, στον οποίο και ανήκει: «Αυτές τις αποφάσεις δεν τις παίρνουμε εμείς, είμαστε ποδοσφαιριστές, κάνουμε ότι μας πούνε. Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα, είμαστε στην διάθεση του προπονητή για να τα δώσουμε όλα για τον Παναθηναϊκό».

Για το αν έχει μιλήσει με τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του από τη Θεσσαλονίκη: «Ναι, όπως είπαμε είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αλλά σημαντικότερο για όλους είναι να το ευχαριστηθούμε όλοι και κυρίως ο κόσμος».

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι και τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Στις λεπτομέρειες όπως πάντα σε όλα τα ντέρμπι. Η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια. Θα γίνει ένα καλό ματς πιστεύω και θα κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ παίζει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Νομίζω ότι ο παράγοντας τύχη θα μας βοηθήσει πάρα πολύ αλλά νομίζω ότι και εμείς θα κοιτάξουμε από τη δική μας πλευρά να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Έχει σοβαρό πρόσωπο, σε αυτά τα ματς κυρίως, και για όλα τα παιδιά όταν μιλάμε για ένα ντέρμπι και απέναντι στον ΠΑΟΚ έχουν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο. Οπότε στο πάθος θα κριθεί, στην τύχη».

Για το ρόλο που θα παίξει η Λεωφόρος: «Πολύ μεγάλο, η έδρα μπορεί να σε ωθήσει. Εκεί που νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά να σου ανεβάσει τη ψυχολογία, το ηθικό. Αλλά θα παίξει και σημαντικό ρόλο, να το πω για τον ΠΑΟΚ να έχει περισσότερο άγχος».

Για τη συγκέντρωση της ομάδας των «πράσινων» παρά τα μεγάλα εξωαγωνιστικά προβλήματα: « Όπως είπα πριν τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Όλοι όσοι δουλεύουν σε αυτή την ομάδα πραγματικά είναι «μικροί ήρωες». Βιώνουν δύσκολες καταστάσεις, έχουν οικογένειες, παιδιά, οι μικρότεροι ποδοσφαιριστές έχουν λιγότερα χρήματα με τα οποία ζουν. Περιμένουν αυτά τα λεφτά που πολλές φορές δεν έρχονται. Απ’ ότι βλέπω όμως τα παιδιά κάνουν αρκετή υπομονή και αγαπούν πολύ την ομάδα και όλο το σταφ και οι φροντιστές και οι φυσιοθεραπευτές και οι προπονητές αξίζουν σεβασμό και πολλά συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια που κάνουν».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!