Άρχισαν να ζητούν λεφτά στην ΑΕΚ…

Καλό το «χάρτινο» πρωτάθλημα, αλλά μετά οι παίκτες θέλουν και λεφτά…

Σύμφωνα με τα αθηναϊκά δημοσιεύματα, αρκετά υψηλές είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του Όγκνιεν Βράνιες, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Ο διεθνής Βόσνιος αμυντικός αξιώνει ετήσιες οικονομικές απολαβές, που θα ξεπερνούν τις 500 χιλιάδες ευρώ, χρήματα που είναι σχεδόν τα διπλάσια από αυτά που εισπράττει με το τωρινό συμβόλαιό του.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θα έχουν νέες επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη το προσεχές χρονικό διάστημα, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή”. Αν αυτό δε συμβεί, τότε θα γίνουν προσπάθειες για την παραχώρηση του παίκτη το προσεχές καλοκαίρι, εφόσον υπάρξει κάποια αξιόλογη πρόταση από το εξωτερικό.

Την ίδια στιγμή, σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση επέκτασης της συνεργασίας των “κιτρινόμαυρων” με τον Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος αναμένεται να υπογράψει το προσεχές χρονικό διάστημα το νέο του συμβόλαιο με τη διοίκηση της ομάδας. Τέλος, δυσκολεύει η υπόθεση παραμονής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ένωσης.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!