«Οι πραγματικοί πρωταθλητές» (vid)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη έχουν το δικό τους σπίτι και χθες (29/4) έστησαν το δικό του πάρτι την ώρα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Δείτε το σχετικό video από την ανάρτηση του «PAOK Fan Club of New York» στο facebook μετά το εντυπωσιακό διπλό με 3-0 επί των «πρασίνων»:

«Παρ’ όλη την πίκρα του για τις αποφάσεις των δικαστηρίων που καθόρισαν τον φετινό πρωταθλητή, ο κόσμος του ΠΑΟΚ μόνο υπερηφάνεια νιώθει γι’ αυτήν την ομάδα και γι’ αυτό δώσανε παρών για τον σημερινό αγώνα μη σταματώντας να τραγουδάνε…

Στις καρδιές όλων μας ο πρόεδρος, προπονητής, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές!!!

Το απέδειξαν σημειώνοντας τις περισσότερες νίκες, τις περισσότερες νίκες εκτός έδρας, έχοντας στο ρόστερ τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, με το απόλυτο στην έδρα της (σχεδόν όλες κεκλεισμένων των θυρών), με το μεγαλύτερο σερί νικών ακόμα και από τα ξένα πρωταθλήματα, μεγαλύτερο σερί εκτός έδρας νικών και φυσικά συλλέγοντας τους περισσότερους πόντους από όλες τις ομάδες!!!

Το κακό με τους υπόλοιπους οπαδούς είναι ότι αυτή τη υπερηφάνεια και την αγάπη για την ομάδα που νιώθουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, δε θα την νιώσουν ποτέ σαν φίλαθλοι…και αυτό είναι που τους πονάει πιο πολύ!!!

Και όπως είπε ο κόουτς «εμείς είμαστε πρώτοι με 67 πόντους και όλοι οι άλλοι δεύτεροι»

Και στις 12 Μαΐου ο λαός του ΠΑΟΚ θα δώσει ακόμη ένα μάθημα συμπεριφοράς και συμπαράστασης ομάδας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο!!!

ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ
ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
NO ONE LIKE US

PAOK Fan Club of New York»

Παρόλη την πίκρα τους για τις αποφάσεις των δικαστηρίων που καθόρισαν τον φετινό πρωταθλητή, ο κόσμος του ΠΑΟΚ μόνο υπερηφάνεια νιώθει γι αυτήν την ομαδα και γι αυτό δώσανε παρών για τον σημερινό αγώνα μη σταματώντας να τραγουδάνε…. Στις καρδιές όλων μας ο πρόεδρος, προπονητης, τεχνική ηγεσία και αθλητές/ποδοσφαιριστές είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές!!!Το απέδειξαν σημειώνοντας τις περισσότερες νίκες, τις περισσότερες νίκες εκτός έδρας, έχοντας στο ρόστερ τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθληματος, με το απόλυτο στην έδρα της (σχεδόν όλες κεκλεισμένων των θυρών), με το μεγαλύτερο σερί νικών ακόμα και από τα ξένα πρωταθλήματα, μεγαλύτερο σερί εκτός έδρας νικών και φυσικά συλλέγοντας τους περισσότερους πόντους από όλες τις ομάδες!!! Το κακό με τους υπόλοιπους οπαδούς είναι ότι αυτή τη υπερηφάνεια και την αγάπη για την ομαδα που νιώθουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν θα την νιώσουν ποτε σαν φίλαθλοι…και αυτό είναι που τους πονάει πιο πολύ!!! Και όπως είπε ο κόουτς «εμείς είμαστε πρώτοι με 67 πόντους και όλοι οι άλλοι δεύτεροι» Και στις 12 Μαΐου ο λαός του ΠΑΟΚ θα δώσει ακόμη ένα μάθημα συμπεριφοράς και συμπαράστασης ομάδας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε όλοκληρο τον κόσμο!!!ΕΝΑ ΕΘΝΟΣΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑΜΙΑ ΠΟΛΗΜΙΑ ΟΜΑΔΑ NO ONE LIKE US#paok #paokfans #paokfamily #daretodream #nevergiveup

Gepostet von PAOK Fan Club of New York am Sonntag, 29. April 2018


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!