«Να κάνουμε αυτό που ξέρουμε»

Για τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου μίλησε στην Media Day της Νέας Μεσήμβριας ο Τζάλμα Κάμπος, τοποθετούμενος για το ζευγάρι του τελικού και την έδρα αυτού.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Αγκολέζος εξτρέμ στους εκπροσώπους του τύπου:

Για την ιδιαίτερη ομιλία του Σαββίδη: 

«Ήταν μια συνηθισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο. Μας έδωσε συγχαρητήρια για ότι έχουμε κάνει φέτος. Σίγουρα είναι πιο ξεχωριστό λόγω του τελικού, αλλά γενικότερα συμβαίνει».

Για τον δεύτερο σερί τελικό, και αν υπάρχει η ίδια δίψα με πέρσι: 

«Ναι, σε κάθε διοργάνωση πάμε για να κερδίσουμε. Είναι κάτι που το αποδείξαμε στο πρωτάθλημα, και θα το αποδείξουμε και στον τελικό. Δεν έχει καμία διαφορά με πέρσι».

Για το αν μετράει η ψυχολογία ή η τακτική σε έναν τελικό 

«Είναι όλα μαζί. Είναι ένα παιχνίδι, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους.Όλα μαζί παίζουν το ρόλο του. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε με ένα γκολ διαφορά».

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ

«Μιλήσαμε πολύ για αυτό. Ξέρουμε όλοι τι έγινε αλλά ο τελικός είναι διαφορετικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να διορθώσουμε ενδεχόμενο λάθος, όπως γίνεται στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος».

Για το ζευγάρι του τελικού

«Είναι δυο ανταγωνιστικές ομάδες. Παλέψαμε για το πρωτάθλημα, παλεύουμε τώρα για το κύπελλο. Εγώ δεν θέλω να μπω σε συγκρίσεις, εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι».

Για το ότι ο τελικός θα γίνει στην έδρα του αντιπάλου

«Δεν είναι δίκαιο, και ο καθένας μπορεί να καταλάβει το γιατί. Θα μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι στην Τούμπα. Αφού δεν μπορούμε να αλλάξουμε την έδρα του τελικού, θα μπούμε με την ίδια ψυχολογία για να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για την δική του κατάσταση: 

«Ο τραυματισμός μου πέρασε, είμαι καλά και είμαι έτοιμος για το παιχνίδι».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!