Νέα συνεργασία για ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Καρδίτσα θα συνεργάζονται στο επίπεδο Ακαδημιών.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας και έδωσαν τα χέρια για να ξεκινήσει αυτή η συνεργασία.

Η διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση 1904 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Μεγάλης σημασίας συμφωνία συνεργασίας για τον ΑΣ Αναγέννηση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε επίπεδο Ακαδημιών, επιτεύχθηκε και πιστοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Μαϊου.

Συγκεκριμένα το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας και εκ των αρμοδίων για τις υποδομές ποδοσφαίρου, μαζί με τον υπεύθυνο ακαδημιών του συλλόγου Μάκη Κατσιαβρά και τον προπονητή των αναπτυξιακών τμημάτων και της Κ17 Γιάννη Ποντίκα, μετέβησαν στην Θεσσαλονίκη.

Εκεί συναντήθηκαν με τον υπεύθυνο ακαδημιών και ανάπτυξης ποδοσφάιρου του ΠΑΟΚ Βαγγέλη Πουριοτόπουλου όπου σε άριστο κλίμα συμφωνήθηκε η έναρξη συνεργασίας των δύο συλλόγων.

Αυτή θα περιλαμβάνει την υπαγωγή της Ακαδημίας της Αναγέννησης στο πλάνο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σ’ ο,τι αφορά σε θέμα ανάπτυξης των ποδοσφαιρικών ικανοτήτων της Ακαδημίας. Επίσης την παροχή τεχνογνωσίας και στους προπονητές των “κιτρινόμαυρων”.

Μάλιστα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έδειξαν ενημερωμένοι για το έργο που επιτελείται τα τελευταία χρόνια απο τους ανθρώπους του ΑΣ Αναγέννησης και δήλωσαν χαρακτηριστικά ότι σε λίγο καιρό οι ακαδημίες με τα δύο προπονητικά κέντρα που θα διαθέτουν θα είναι απο τις πιο αξιοζήλευτες στην Ελλάδα.

Γεγονός που παρακίνησε ακόμη περισσότερο να ασχοληθούν με την Αναγέννηση».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!