Και οι τυφλοί… είδαν!

Αν υπήρχε έστω και η παραμικρή αμφιβολία σε κάποιους για το ποια ήταν η καλύτερη ομάδα τη φετινή σεζόν, η αποψινή βραδιά στο ΟΑΚΑ έκανε ακόμα και τους τυφλούς να δουν. Όχι ότι χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ αποδείξεις για τα κατορθώματά του στο πρωτάθλημα, αλλά ήταν μια μοναδική ευκαιρία να κλείσει όσα στόματα είχαν μείνει ανοιχτά από την αποχαύνωση μιας «χάρτινης» ιστορίας. 

Παίκτες και Ράζβαν Λουτσέσκου παρουσιάστηκαν στον τελικό κυπέλλου απόλυτα αποφασισμένοι για να δώσουν την καλύτερη τους φετινή παράσταση. Το επιστέγασμα μιας εξαιρετικής σεζόν έπρεπε να είναι εκκωφαντικό. Όχι μόνο να δουν οι τυφλοί, αλλά να… ακούσουν και οι κουφοί. 

Όπως δε θα σταματήσουν να ακούν ότι τη σεζόν 2017-2018 κλάπηκε ένα καθαρό κι αγωνιστικό πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Θα το ακούν μέχρι να περάσει πλήρως στην «τραυματισμένη» συνείδησή τους. Αυτή που δεν τους άφησε να χαρούν έναν τίτλο που ξέρουν ότι δεν άξιζαν. Αυτή που θα τους στιγματίζει για πάντα, που θα τους διαλύει την περηφάνια. Αυτή που στο τέλος της σεζόν, τους αφήνει στο περιθώριο γιατί ο πραγματικός πρωταγωνιστής φέτος είναι ο ΠΑΟΚ. 

Απόψε λοιπόν είδαμε την απόλυτη ανωτερότητα του Δικεφάλου μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Δε χρειάζεται να γίνουν τεχνικές αναλύσεις. Έκανε μια χαψιά τον αντίπαλο του, ο οποιος πρέπει να είναι άκρως ικανοποιημένος με το τελικό σκορ. 

Τα «χάρτινα» τέλειωσαν λοιπόν. Ζήτω οι νταμπλούχοι Ελλάδας!

Για επικοινωνία στο…

Facebook: Thodoros Hastas
Ε-mail: [email protected]


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!