Έχουν ανασφάλεια Κομίνης-Αρετόπουλος;

Με καθυστέρηση τριών ημερών βλέπει το φως της δημοσιότητας το απαντητικό mail που υπογράφει η πλειοψηφία των Ελλήνων διαιτητών και βοηθών Super League και εστάλη στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιερα.

Σε αυτό, οι Έλληνες διαιτητές τονίζουν πως αυτή είναι η τελευταία φορά που κάτι τέτοιο αποφασίζεται ερήμην τους, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί για την πρόθεση της ΚΕΔ να ορίσει ξένο διαιτητή για τον τελικό.

Το mail αυτό είχε σταλεί από την Παρασκευή στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, ωστόσο κοινοποιήθηκε τη Δευτέρα, αφού φαίνεται πως υπήρχε συμφωνία κυρίων να μην βγει στην δημοσιότητα νωρίτερα.

Επίσης, αξίζει να προσθέσουμε ότι το συγκεκριμένο κείμενο εκφράζει και φέρει την υπογραφής της πλειοψηφίας των διαιτητών Super League και όχι την καθολική έγκριση.

Άραγε σε αυτή υπογράφουν και οι Κομίνης, Βάτσιος και Αρετόπουλος;

Αναλυτικά η απαντητική επιστολή:

«Αγαπητέ Κ. Πρόεδρε της ΚΕΔ,

Σε απάντηση του email που μας στείλατε θελουμε να σας πούμε τα εξης. Σε συνέντευξη σας τον Σεπτέμβριο του 2017 σε ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε την έλευση ξένων διαιτητών στο Ελληνικό πρωτάθλημα αναφέρατε ότι σκοπός σας είναι να ετοιμάσετε τους Έλληνες διαιτητές ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μεσολάβησαν πολλά γεγονότα από τότε και πολλά πράγματα άλλαξαν.ΟΧΙ όμως ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι ‘Έλληνες διαιτητές.

Η τελευταία σας απόφαση να καλέσετε ξένους διαιτητές για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας δημιούργησε δυστυχώς ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια και ανησυχία στους Έλληνες διαιτητες.

Θεωρούμε αυτήν ως τελευταία φορά που μια τόσο σημαντική απόφαση λαμβάνεται ερήμην μας.

Θεωρούμε επίσης ότι έπρεπε να μας είχατε κοινοποιήσει την πρόθεσή σας πολυ νωρίτερα.

Κλείνοντας, επειδή στην επιστολή σας μιλήσατε για εμπιστοσύνη να είστε σίγουρος ότι απο τη μεριά μας εμείς σας εμπιστευόμαστε, οφείλετε να κάνετε και εσείς το ίδιο».

Για κακή τους τύχη, τα ίδια τα γεγονότα και η διαιτησία Μπορμπαλάν επιβεβαίωσαν στο έπακρο την επιλογή Περέιρα και αποδυνάμωσαν ακόμα περισσότερο τις θέσεις των Ελλήνων διαιτητών στα μάτια των Ελλήνων φιλάθλων…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!