Η Αθήνα είναι ασπρόμαυρη! (pic)

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Όχι μόνο το γήπεδο αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

Οι προκλητικές ανακοινώσεις των οπαδών της ΑΕΚ δεν εμπόδισαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να βρεθούν στο κέντρο της πρωτεύουσας και μάλιστα να φτάσουν με πορεία στο γήπεδο ξεκινώντας από την καρδιά της πόλης που βρίσκονται τα γραφεία του Πανελληνίου συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ που 44 χρόνια κρατά ψηλά την ασπρόμαυρη σημαία στην Αθήνα.

Από το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι του ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα, φιλοξενήθηκαν εκατοντάδες οπαδοί του Δικεφάλου που ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της χώρας για να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους και να στηρίξουν την προσπάθεια της να κατακτήσει το Κύπελλο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου μάλιστα, ξεκίνησαν με πορεία και ανενόχλητοι έφτασαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων που βρέθηκαν στην Αθήνα και το γήπεδο, δεν αντιμετώπισε κανένα θέμα.

Μοναδική ίσως εξαίρεση το van των φιλάθλων που κάηκε από ανεγκέφαλους. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το λάθος οφείλεται σε κακή πληροφορία που δόθηκε στον οδηγό και τους επιβαίνοντες από άνδρα της αστυνομίας που ρύθμιζε την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί το αυτοκίνητο μέσα στην μάζα των οπαδών της ΑΕΚ που είχε κατεύθυνση το γήπεδο.

Για το θέμα διενεργείται έρευνα προκειμένου να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς έγινε καθώς πρόκειται για πολύ σοβαρό περιστατικό και υπάρχουν ευθύνες.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!