Μέγας είσαι ΠΑΟΚ…

Μεγάλος είσαι ΠΑΟΚ και θαυμαστά τα έργα σου.  Μεγάλη ομάδα, μεγάλος λαός, μεγάλη νίκη που δεν ισοδυναμεί με ένα κύπελλο μα με ένα Νταμπλ. Ναι, αυτό κατέκτησε το βραδύ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ. Το Νταμπλ για την περίοδο 2017 – 2018.

 

Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, διέσυρε τους χάρτινους σε μια επίδειξη αγωνιστικής ανωτερότητας που είχε την ευκαιρία να παρακολούθησει όλη η Ελλάδα. Ο μεγαλύτερος διασυρμός της ΑΕΚ δεν ήταν η νίκη του ΠΑΟΚ, ήταν το γεγονός ότι ο Δικέφαλος μετέτρεψε το παιχνίδι σε παράσταση για ένα ρόλο.

 

Η τύχη και μόνο αυτή, δεν επέτρεψε να πάρει το σκορ διαστάσεις ασύλληπτες για ένα τελικό Κυπέλλου. Το πάθος που ξεχείλιζε στον αγωνιστικό χώρο και την κερκίδα, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ΑΕΚ που έπαιζε στην εφτά της αλλά συμπεριφερόταν σαν με έπαιζε στην Τούμπα.

 

Πάντα πιστεύω ότι υπάρχει Θεία Δίκη. Το Σάββατο απλά επιβεβαιώθηκε. Η ομάδα που αδικήθηκε κατάφορα στο φετινό πρωτάθλημα, είχε την ευκαιρία να ξεφτιλίσει το σάπιο σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η τάξη αποκαταστάθηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο για τον ΠΑΟΚ και με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο για την χάρτινη ΑΕΚ.

 

Το υποδειγματικό κοουτσάρισμα του Λουτσ’εσκου οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο 6ο περήφανο Κύπελλο της ιστορίας του, το δεύτερο συνεχόμενο και φυσικά στο ηθικό Νταμπλ!

 

Όσο κι αν θέλουν να το κρύψουν, δεν μπορούν να παραποιήσουν την αλήθεια. Όλη η Ελλάδα ξέρει ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ποια είναι η ομάδα που δικαιούταν να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Το αφήγημα των χάρτινων τελείωσε στο ΟΑΚΑ.

 

Η αυτοκρατορία του ΠΑΟΚ ξεκίνησε και κανείς δεν μπορεί να του κόψει τον δρόμο προς την δόξα! Ο ΠΑΟΚ με 10 νίκες στην διοργάνωση κατέκτησε το Κύπελλο και έγραψε ιστορία κατακτώντας για πρώτη φορά από την ίδρυση του τον ίδιο τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη  χρόνια!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!