ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Βέροια

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Βέροιας έκανε έναν σύντομο απολογισμό της σεζόν και μαζί κάλεσε τον κόσμο του Δικέφαλου σε ένα ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι την Κυριακή 20 Μαΐου.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Άλλη μια σεζόν έφτασε στο τέλος της βρίσκοντας τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή μέσα και έξω από τα γήπεδα και κυπελλούχο Ελλάδος. Σίγουρα θα έπρεπε σαν σύνδεσμος να πάρουμε θέση για όλα αυτά που διαδραματίστηκαν αυτή την σεζόν και αυτό θα ήταν το σωστό. Διαλέγουμε όμως να μην το κάνουμε συνειδητά θα θέλαμε απλά να τονίσουμε κάποια πράγματα και να προχωρήσουμε μπροστά και να φτάσουμε την ομάδα μας και το οπαδικό μας κίνημα ακόμα πιο ψηλά από την κορυφή που είναι.

*Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι που ξεπήδησε ξαφνικά στις ζωές μας με αυτόν μεγαλώσαμε και με αυτόν μάθαμε να δίνουμε όλους τους αγώνες μας. Μέσα από τον ΠΑΟΚ μάθαμε τι σημαίνει προσφυγιά, τι σημαίνει αδικία, μέσα από τον ΠΑΟΚ τα νιώσαμε στο πετσί μας όλα αυτά και μέσα από τον ΠΑΟΚ μάθαμε να πολεμάμε όλους όσους μας θεωρούσαν «φιλοξενούμενους» στην χώρα τους, μαθαίνοντάς τους την κοσμοπολίτικη ιστορία μας και θα συνεχίσουμε να τα κάνουμε όλα αυτά μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας.

*Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι όποιος είναι στο πλάι μας σε όλους τους αγώνες που δίνουμε σαν οπαδοί θα έχει τον σεβασμό μας για πάντα, όποιος όμως εναντιωθεί θα συντριβεί από όπου και να προέρχεται με ότι και αν συνεπάγεται.

*Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και να ευχαριστήσουμε όλα τα τμήματα για τις χαρές που μας χάρισαν φέτος και για τις προσπάθειες που συνεχίζουν να καταβάλουν και να τους θυμίσουμε ότι ο ΛΑΟΣ θα είναι δίπλα τους .

*Μπράβο στο μεγαλύτερο οπαδικο κίνημα που δίδαξε ΠΑΟΚ για ακόμα μια φορά. Μπράβο στους μάγκες της Αθήνας και στην ασπρόμαυρη κερκιδάρα του τελικού. Χανούμια και λοιπά σκουπίδια του παρακράτους θα θέλαμε να σας ξεφτιλίσουμε κι άλλο, αλλά τα καταφέρνετε και μόνοι σας.

Τέλος θα θέλαμε με αφορμή την κατάκτηση του κυπέλλου να καλέσουμε όλο το λαό του ΠΑΟΚ στο ασπρόμαυρο πάρτι που θα διοργανώσουμε στα γραφεία του συνδέσμου την Κυριακή 20/5 μετά τις 15:00 στα γραφεία του συνδέσμου…

ΑΡΙΣΤΑΡΧΕ, ΧΡΗΣΤΑΡΑ, ΝΑΣΟ, ΡΟΑΝΔΕ,ΤΖΙΜΗ, ΕΥΡΙ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ.

ΣΦ ΠΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!