Ζητά αφαίρεση βαθμών ο ΟΣΦΠ

Ο Ολυμπιακός κάνει τα πάντα προκειμένου να αφήσει τους ανταγωνιστές του πίσω βαθμολογικά, πριν καν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα! Εκτός γηπέδου φυσικά…

Σύμφωνα, λοιπόν, με  πληροφορίες, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προχώρησε σε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, σε βάρος της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον τελικό του Κυπέλλου το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός ζητάει να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη εναντίον των δύο ΠΑΕ βάσει του άρθρου 15, παράγραφος 4β και να επιβληθεί σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ποινή έδρας 2 έως 4 αγωνιστικές, πρόστιμο έως 250.000 ευρώ και παράλληλα αφαίρεση 3 βαθμών!

Το εν λόγω άρθρο μιλάει για «είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου, που συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας».

Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε καταγγελία θεωρώντας πως έχουν έννομο συμφέρον (το οποίο θα κριθεί) και προς ενίσχυση των ισχυρισμών τους προσκόμισαν οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο και φωτογραφίες).

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλει και τους παρατηρητές του τελικού και ζητάει την τιμωρία τους, ισχυριζόμενη πως δεν κατέγραψαν όλα τα περιστατικά.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!