Δεν έχει ανάγκη από μένα ο ΠΑΟΚ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑRENA για την περίπτωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στον Γιώργο Δώνη όσο και στον Πάμπλο Γκαρσία… Στην αρχή μίλησε για την θητεία του στον Πλατανιά :Ηταν δύσκολη περίοδος σε μία δύσκολη νεοφώτιστη ομάδα. Από ομάδα σε ομάδα ποικίλουν τα προβλήματα. Σε όποια ομάδα πάω […]

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑRENA για την περίπτωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στον Γιώργο Δώνη όσο και στον Πάμπλο Γκαρσία…

Στην αρχή μίλησε για την θητεία του στον Πλατανιά :Ηταν δύσκολη περίοδος σε μία δύσκολη νεοφώτιστη ομάδα. Από ομάδα σε ομάδα ποικίλουν τα προβλήματα. Σε όποια ομάδα πάω μελημά μου είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θέλω όποιος πληρώνει εισιτήριο να ευχαριστιέται από αυτό που βλέπει, όχι μόνο από το αποτέλεσμα. Το πιο βασικό είναι οι άνθρωποι που συνεργάζεσαι να είναι επαγγελματίες, όλα τα άλλα έρχονται. Είναι δύσκολα όταν πηγαίνεις σε μία ομάδα στην μέση της περιόδου, δεν γνωρίζεις τι θα συμβεί αύριο. Οσο και αν ενημερωθείς δεν μπορείς να ξέρεις την ομάδα”.

Στη συνέχεια τόνισε : Εγώ θα είμαι στον Πλατανιά μέχρι τις 20, 22 του μηνός. Περιμένω μήπως γίνει ένα φιλικό με την Φέγενορντ και μέχρι εκείνο το σημείο θα λειτουργώ σαν να είμαι προπονητής και την επόμενη σεζόν. Αν δεν μπορούν να με περιμένουν είναι δικό τους θέμα, δεν γνωρίζω αν θα είμαι εκεί και του χρόνου το μόνο σίγουρο είναι πως πρώτα θα μιλήσω με τον Πλατανιά. Αν είναι να έρθω Θεσσαλονίκη θα το αποφασίσει η Παναγιά, εγώ δεν ξέρω κάτι. Κι εγώ θέλω την Θεσσαλονίκη αλλά βλέπεις ότι κάνω… αγροτικό στα 60″

Αναφερόμενος στον Γιώργο Δώνη είπε: “Και ο Δώνης προπονητής είναι, πως θα το αποφύγει; Εγω πλέον δεν έχω τέτοια προβλήματα, αλλά τα είχα στο παρελθόν, με έδιωξαν και εμένα από τον ΠΑΟΚ, από τον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι να πάρεις απόφαση ότι αυτό συμβαίνει. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Δώνης, ο καθένας έχει την προσωπικότητά του. Μην ξεχνάς ότι δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε το πλήρωμα το δικό μας, τους συνεργάτες μας. Εγώ ποτέ δεν θα πήγαινα ποτέ στα άκρα, δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί έφτασαν εκεί, εγώ, πάντως, προσπαθούσα να αποφεύγω τις ακραίες καταστάσεις”.

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ απο τον Αστέρα ανέφερε: “Ημουν σίγουρος ότι θα το έπαιρνε το Κύπελλο. Μετά το πρώτο παιχνίδι, όμως, πιστεύω ότι έχασε Κύπελλο, το έχασε από τις δηλώσεις. Αρχισαν να βγαίνουν δηλώσεις για τον διαιτητή, έτσι λειτουργούν οι μικρές ομάδες, αρχίζουμε και βάζουμε δικαιολογίες στα αποδυτήρια. Μετά ήμουν σίγουρος για τον αποκλεισμό. Τους λες τους παίκτες είμαστε ΠΑΟΚ, είμαστε καλύτεροι από τους άλλους, και ότι δεν ασχολείστε καθόλου με το ζήτημα του διαιτητή”.

Ενώ μίλησε και για το πέρασμα του απο τον ΠΑΟΚ: “Εγώ έζησα στον ΠΑΟΚ εξωγήινα πράγματα. Τώρα ο ΠΑΟΚ έχει λυμένα τα προβλήματά του και αυτό είναι πολύ θετικό κομμάτι μετά από πολλά χρόνια. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν μίλησα με κανέναν, δεν γνωρίζω τι θέλουν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Μαθαίνω για το γήπεδο κτλ, αυτά είναι θετικά. Συμβαίνουν όμως κι άλλα. Το ότι φεύγει ένας προπονητής σε αυτό το σημείο δεν είναι καλό για την ομάδα”.

Επίσης αναφέρθηκε και στον Πάμπλο Γκαρσία: “Ο Γκαρσία ήταν μεγάλο κομμάτι στον ΠΑΟΚ. Οταν πήγα στον Παναθηναϊκό μου είπαν ότι έδωσαν δανεικό στην Καλαμάτα τον Βαζέχα, το έκαναν πριν πάω εγώ. Και τελικά τον κράτησα με τα χίλια ζόρια γιατί τον ήθελα στα αποδυτήρια, ήταν πρωταθλητής. Τελικά εγώ έφυγα και ο Βαζέχα έπαιξε άλλα δύο χρόνια. Πήγα στον Ηρακλή και τότε ο Κωνσταντίνου συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, του είπα ότι πρόσεχε θα παίζει ο Βαζέχα. Δεν θα κατηγορήσω, πάντως, κανένα Δώνη, αυτός έκανε το αγωνιστικό του πλάνο και αυτό που συνέβαινε ο κόσμος να βρίζει τον Δώνη είναι λάθος”.

Για την προοπτική μιας νέας συνεργασίας με την ομάδα του  ΠΑΟΚ : Αν με φωνάξει ο ΠΑΟΚ φυσικά και θα πάω να μιλήσω, τώρα, πάντως, έχει προτεραιότητα ο Πλατανιάς. Τώρα ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή, δεν έχει ανάγκη από εμένα, επειδή τώρα είναι στα πάνω του. Εγώ είμαι για τις ειδικές αποστολές. Δεν είναι μόνο να σε φωνάξουν για να αναλάβεις προπονητής. Είναι πολλά θέματα. Ηρθε ο Βρύζας πέρσι το καλοκαίρι είπαμε πέντε κουβέντες, δεν έγινε τίποτα. Εγώ δεν πρόκειται να σηκώσω ποτέ τηλέφωνο και να πω παιδιά τι γίνεται”.

Για τον Παναγιώτη Κατσούρη δήλωσε: “Τότε πολλοί με κατηγόρησαν ότι τον παραγκωνίζω. Ο ίδιος δεν το έλεγε ποτέ γιατί γνώριζε. Δεν περιμένω να έρθει το μνημόσυνο για να βγω φωτογραφίες. 60 φορές το χρόνο θα πάω στην εκκλησία, θα ανάψω κερί γι’ αυτό το παιδί. Και η γυναίκα μου δεν περιμένει το μνημόσυνο, κάθε φορά μπορεί ανάβει κεράκι”

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Επιστροφή στη δράση!

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ΠΟΤΕ!

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

Το 0-1 του ΠΑΟΚ στην Αθήνα (videos)

Ώρα… προγράμματος για ΠΑΟΚ Β!

«Άκυρο» της Ρεαλ στη Γαλλία

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Ντεσπόντοφ: «Το βραβείο είναι κίνητρο για μένα»

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Μήνυμα καρδιάς από τον Τάισον! (pics)

«Επιλογή για τη Σέλτικ ο Κοτάρσκι»

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!